Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Stoiximan: Προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ στην μάχη κατά του κορωνοϊού

Stoiximan: Προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ στην μάχη κατά του κορωνοϊού
Η Stoiximan προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ στην μάχη κατά του κορονοϊού
Στην προμήθεια και δωρεά εξειδικευμένων αναλυτών αερίων αίματος μαζί με σημαντική ποσότητα αναλώσιμων για τη χρήση τους προχώρησε η Stoiximan στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.
Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης για τον ΟΚΥπΥ στην τρέχουσα κρίσιμη περίοδο, καθώς η δωρεά της Stoiximan θα συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη και τη θεραπεία των ασθενών.
Από το ξεκίνημα της κρίσης, η Stoiximan κινητοποιήθηκε άμεσα φροντίζοντας για την ασφάλεια των ανθρώπων της αλλά και για τη στήριξη των κρατικών αναγκών Υγείας.
Μέσα σε λίγες μόνο μέρες έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε και οι 719 υπάλληλοί της να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι, ενώ η εταιρεία αναζήτησε τον τρόπο για να συνεισφέρει έμπρακτα στις τρέχουσες ανάγκες τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και στις άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται.
Στο πλαίσιο της συνολικής της προσφοράς, 250.000 ιατρικές μάσκες παραδόθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, ενώ παράλληλα στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Απόλλων Λεμεσού, προχώρησε σε δωρεά προς τον Ερυθρό Σταυρό στον κλάδο Λεμεσού και έχει δρομολογήσει ανάλογες κινήσεις στην Πορτογαλία και τη Ρουμανία, σε αντιστοιχία με τις προτεραιότητες της κάθε χώρας.
Ειδικότερα στην Κύπρο, η Stoiximan συναισθανόμενη τις ανάγκες των ημερών μας στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και προσφέρει στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο υπουργείο Υγείας απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, και πιο συγκεκριμένα τους ειδικούς αναλυτές αερίων αίματος που βρίσκονται ψηλά στις λίστες προτεραιότητας του συστήματος υγείας της Κύπρου.
Ο εξοπλισμός αυτός συμβάλλει ουσιαστικά στην υποστήριξη και θεραπεία ασθενών από τον ιό COVID-19, καθώς η ανάλυση αίματος αποτελεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο αξιολόγησης της κατάστασης των ασθενών που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και υποστηρίζονται από αναπνευστήρα.
Με ευχαριστήρια επιστολή τους, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής, Χρίστης Λοϊζίδης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), Μάριος Παναγίδης ευχαρίστησαν θερμά την Stoiximan για την ευγενική προσφορά των δύο Αναλυτών Αερίων Αίματος και διαφόρων άλλων αναλωσίμων για το γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Η επιστολή αναφέρει: "Η συμβολή σας ενδυναμώνει σημαντικά τις δυνατότητες του νοσοκομείου μας αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Η στήριξη που μας παρέχεται είναι εξαιρετικά σημαντική στις προσπάθειες μας κατά του κορονοϊού και μας δίνει θάρρος στον αγώνα μας για να βγούμε νικητές".
O Άγγελος Χοντουλίδης Country Manager της Stoiximan αναφέρει: "Η Stoiximan θεωρεί χρέος της να συμβάλλει σε αυτή την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται παγκοσμίως αλλά και στην Κύπρο για την ανακοπή εξάπλωσης του κορονοϊού.
Οι περιστάσεις απαιτούν σύνεση, αποφασιστικότητα, δύναμη και αλληλεγγύη ώστε να βγούμε νικητές από όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.
Οι σκέψεις βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες και στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν κάθε στιγμή μεγάλη μάχη για τους ανθρώπους που υποφέρουν.
Η Stoiximan με αυτή της προσφορά συμβάλλει στην ανακούφιση του συστήματος υγείας προσφέροντας εξειδικευμένο εξοπλισμό που βρίσκεται ψηλά στις λίστες του Υπουργείου Υγείας.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις ανάγκες της Κύπρου, πάντοτε σε συνεργασία και με την καθοδήγηση των αρμοδίων οργανισμών".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης