Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παράταση άδειας ειδικού σκοπού ως 24/4 - 1.200 ευρώ πρόστιμα για καταπάτηση συμβάσεων σε αναστολή

tags :
Παράταση άδειας ειδικού σκοπού ως 24/4 - 1.200 ευρώ πρόστιμα για καταπάτηση συμβάσεων σε αναστολή
Παράταση της άδειας ειδικού σκοπού για 14 επιπλέον μέρες, ως τις 24 Απριλίου και πρόστιμα 1.200 ευρώ ανά παράβαση
Παράταση της άδειας ειδικού σκοπού για 14 επιπλέον μέρες, ως τις 24 Απριλίου και πρόστιμα 1.200 ευρώ ανά παράβαση και εργαζόμενο σε επιχειρήσεις όπου υπάρχουν καταγγελίες για καταστρατήγηση της δηλωμένη αναστολής συμβάσεων προβλέπεται σε υπουργικές αποφάσεις που υπέγραψε ο Γιάννης Βρούτσης.
Συγκεκριμένα το υπουργείο Εργασίας εξετάζει την πιθανή επέκταση των μέτρων προστασίας εργαζόμενων και επιχειρήσεων και τον Μάιο, για τους δικαιούχους.  
Ταυτόχρονα με τις νέες υπουργικές αποφάσεις που θα βγουν οι εργοδοτικές παραβατικότητες θα παραπέμπουν στο νέο νόμο και στο νέο πλαίσιο ποινών του περασμένου Δεκέμβριο και θα είναι αποτέλεσμα της έκτασης παραβατικότητας που διαπιστώνεται σε μία επιχείρηση μετά τον έλεγχο.
Ταυτόχρονα θα εφαρμόζεται και η υπουργική απόφαση που υπογράφτηκε σήμερα και αφορά την αναστολή των συμβάσεων σύμφωνα με την οποία εργοδότες και όσοι παρουσιάζουν καταχρηστική συμπεριφορά, ζητώντας από εργαζόμενους των οποίων έχουν αναστείλει τις συμβάσεις να εργαστούν, θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο 1.200 ευρώ ανά εργαζόμενο.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης