Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Κωτσόβολος: Μένουμε κοντά με τη ζωγραφική

tags :
Κωτσόβολος: Μένουμε κοντά με τη ζωγραφική
Κωτσόβολος: Μένουμε κοντά με τη ζωγραφική
«Μένουμε σπίτι» είναι το μήνυμα των ημερών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνοι μας ή σταματάμε να είμαστε δημιουργικοί. Παραμένουμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους, έστω και από απόσταση και βρίσκουμε νέους τρόπους να τους εκφράσουμε την αγάπη μας.
«Μένουμε κοντά με τη Ζωγραφική», λοιπόν, είναι η νέα διαδραστική δραστηριότητα της Κωτσόβολος και μας καλεί όλους να «έρθουμε κοντά» με τους αγαπημένους μας.
Η θετική ενέργεια των παιδιών είναι μεταδοτική, γι' αυτό δημιουργούμε μαζί τους μια ζωγραφιά και την αφιερώνουμε σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο. Τα βήματα είναι απλά: Επισκεπτόμαστε τη σελίδα της Κωτσόβολος, κατεβάζουμε το σχέδιο, ζωγραφίζουμε με το προσωπικό μας γούστο ή δημιουργούμε το δικό μας και το αφιερώνουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο που δεν μπορούμε να δούμε. Αφού ολοκληρώσουμε το έργο μας, το ανεβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Κωτσόβολος στο Facebook ή στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Instagram δημόσια με το hashtag #MenoumeKonta, αλλά και την τοποθετούμε στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι, για να στείλουμε μαζί ένα μήνυμα αγάπης σε όλο τον κόσμο. H Κωτσόβολος θα κάνει repost στέλνοντας την αγάπη σας ακόμα πιο μακριά.
#Menoumekonta με τη Ζωγραφική και γεμίζουμε τα σπίτια μας και τις γειτονιές μας με χρώματα και αισιοδοξία!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης