Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (υφ.Προστασίας του Πολίτη): Προβληματισμός για πιθανό συνωστισμό στις Εκκλησίες

Οικονόμου (υφ.Προστασίας του Πολίτη): Προβληματισμός για πιθανό συνωστισμό στις Εκκλησίες
Τηρούν τα μέτρα οι πολίτες, να καταλάβουν ότι δεν έχει κανένα νόημα το ταξίδι στην επαρχία είπε ο κ.Οικονόμου
Τον προβληματισμό του για το ενδεχόμενο να υπάρξει συνωστισμός στις Εκκλησίες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας διατύπωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Οικονόμου εξέφρασε τον προβληματισμό του ιδίως για τη Μεγάλη Παρασκευή, καθώς κατόπιν της απόφασης της Ιεράς Συνόδου, οι εκκλησίες θα μείνουν ανοιχτές για κάποιες ώρες.
«Θα πρέπει οι πιστοί και η Εκκλησία να τηρήσουν με ευλάβεια τις οδηγίες των γιατρών και να αποφεύγουν τον συνωστισμό.
Ο καθένας την πίστη του μπορεί να την εκφράσει από το σπίτι του» είπε ο κ.Οικονόμου, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται οι δήμαρχοι να μεταφέρουν στις οικίες το Άγιο Φως.
Επιπλέον, ο κ.Οικονόμου ανέφερε ότι οι πολίτες σε γενικές γραμμές τηρούν τα περιοριστικά μέτρα αν και όπως είπε, την Τετάρτη παρατηρήθηκε μία ελαφρά αύξηση των βεβαιώσεων για βοήθεια ηλικιωμένων στην επαρχία.
Ο υφ.Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι θα γίνεται ουσιαστικότερος έλεγχος ως προς το περιεχόμενο των βεβαιώσεων μετακίνησης και ζήτησε από τους πολίτες να καταλάβουν ότι δεν έχει κανένα νόημα το ταξίδι στην επαρχία που θα επιβαρύνει τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά, οι οποίοι είναι κυρίως ηλικιωμένοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης