Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συμφωνία Cosmos Holdings Inc - SunMed Biosciences Limited για τη διάθεση τέστ ταχείας ανίχνευσης της Covid 19

Συμφωνία Cosmos Holdings Inc - SunMed Biosciences Limited για τη διάθεση τέστ ταχείας ανίχνευσης της Covid 19
Την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία SunMed Biosciences Limited για την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή του διαγνωστικού τεστ ταχείας ανίχνευσης του COVID-19 σε 4 χώρες
Την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία SunMed Biosciences Limited για την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή του διαγνωστικού τεστ ταχείας ανίχνευσης του COVID-19 σε 4 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Γερμανία, την Αγγλία, την Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, φαρμακευτική εταιρία Cosmos Holdings Inc.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, το τεστ αυτό χρησιμοποιείται για την ποιοτική ανίχνευση της παρουσίας αντισωμάτων IgM ή/και IgG σε ανθρώπινο ορό, πλάσμα και αίμα έναντι του κορονοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί την νόσο COVID-19.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρία συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του κορονοϊού και με σκοπό  την προστασία και βελτίωση της δημόσιας υγείας, προσθέτει το τεστ ταχείας ανίχνευσης  στο χαρτοφυλάκιο των ιατρικών προϊόντων της, το οποίο πρόκειται να διατεθεί μέσω  των θυγατρικών της εταιρειών  στις προαναφερθείσες  χώρες.
Ο κ. Γρηγόριος Σιώκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Holdings, σχολιάζοντας την εξέλιξη δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με την SunMed Biosciences, η οποία θα μας επιτρέψει να συμβάλλουμε σημαντικά στον αγώνα κατά της πανδημίας παρέχοντας αυτή τη ιατροτεχνολογική συσκευή ως εργαλείο προστασίας και αποτροπής εξάπλωσης της νόσου. Θέτοντας τους εαυτούς μας στην πρώτη γραμμή της δυσάρεστης αυτής κατάστασης ,που αποτελεί παγκόσμια απειλή για την κοινωνία και την οικονομία, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε στην τελική επίλυση της χρησιμοποιώντας όλα τους διαθέσιμους πόρους της COSMOS HOLDINGS.”

www. bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης