Διεθνή

Αυστρία - Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι αποθεραπευμένοι, σταθεροί οι ασθενείς σε ΜΕΘ

tags :
Αυστρία - Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι αποθεραπευμένοι, σταθεροί οι ασθενείς σε ΜΕΘ
Σταθεροποιούνται οι αριθμοί των ευρισκόμενων σε απλή νοσηλεία ή σε ΜΕΘ, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των αποθεραπευμένων
Τάση σταθεροποίησης παρουσιάζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Αυστρία ο αριθμός των νοσηλευόμενων με μόλυνση κορωνοϊού, τόσο σε νοσοκομεία της χώρας όσο και σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ συνεχή αύξηση καταγράφει ο αριθμός εκείνων που έχουν στο μεταξύ αποθεραπευθεί.
Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία του υπουργείου Υγείας στη Βιέννη, συνολικά 1.086 άνθρωποι νοσηλεύονταν σήμερα σε νοσοκομεία της χώρας (έναντι των 1.096 χθες), και από αυτούς οι 266 ήταν σε εντατική θεραπεία, έναντι των 267 που βρίσκονταν χθες σε ΜΕΘ.
Το απόγευμα, στις 15.00 τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας) καταγράφονταν συνολικά 13.138 επιβεβαιωμένα κρούσματα νέου κορωνοϊού στην Αυστρία, με τους θανάτους εξαιτίας του να έχουν φθάσει τους 295, αριθμός που είναι σχεδόν διπλάσιος από εκείνον (158) την περασμένη Πέμπτη, 2 Απριλίου.
Αντίθετα, όπως αναφερόταν απόψε από το υπουργείο Υγείας, ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν αποθεραπευθεί 5.240 άνθρωποι, αριθμός που είναι κατά 700 μεγαλύτερος από εκείνον πριν από ένα εικοσιτετράωρο, ενώ, γενικά οι αποθεραπείες παρουσιάσουν συνεχή αύξηση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης