Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλακιωτάκης (υπ.Ναυτιλίας): Δεν έχουν χαλαρώσει ούτε λεπτό οι έλεγχοι στα θαλάσσια σύνορα

Πλακιωτάκης (υπ.Ναυτιλίας): Δεν έχουν χαλαρώσει ούτε λεπτό οι έλεγχοι στα θαλάσσια σύνορα
Οι ελληνικές αρχές έχουν καταφέρει να περιορίσουν σε πολύ  μεγάλο βαθμό τις ροές από την Τουρκία είπε ο κ.Πλακιωτάκης
Τη θέση ότι οι έλεγχοι στα θαλάσσια σύνορα δεν έχουν χαλαρώσει ούτε λεπτό διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γ. Πλακιωτάκης, τονίζοντας ότι είναι αυξημένη η επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων για την αποτροπή άφιξης μεταναστών από την Τουρκία, με φόντο τις πληροφορίες ότι η Άγκυρα επιχειρεί να προωθήσει άτομα με κορωνοϊό στη χώρα μας.
«Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι με κορωνοϊό ή χωρίς κορωνοϊό, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους στον μέγιστο βαθμό», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ.Πλακιωτάκης, ο οποίος είπε πως η κυβέρνηση μελετά όλες αυτές τις πληροφορίες και τα δεδομένα και σε κάθε περίπτωση «δεν χαλαρώνουμε ούτε λεπτό».
«Από τη στιγμή που το ΚΥΣΕΑ έλαβε την απόφαση για αυξημένη επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων, οι έλεγχοι δεν έχουν χαλαρώσει ούτε λεπτό και έχουν αυξηθεί οι περιπολίες, τα επιχειρησιακά μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό.
Οι ελληνικές αρχές έχουν καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό να περιορίσουν τις ροές από την Τουρκία» είπε ο κ.Πλακιωτάκης, τονίζοντας ότι «αυτό που μας έχει προβληματίσει, κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση της Τζια, είναι ότι προσπαθούν χρησιμοποιώντας παλιά δεξαμενόπλοια να μεταφέρουν μετανάστες στην πατρίδα μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης