Τελευταία Νέα
Speculator

Στο +30% η Τεχνική Ολυμπιακή, εν μέσω νέων φημών για συμφωνία στο Πόρτο Καρράς

tags :
Στο +30% η Τεχνική Ολυμπιακή, εν μέσω νέων φημών για συμφωνία στο Πόρτο Καρράς
Λόγω της πορείας της μετοχής θα έπρεπε να υπάρχει μία πιο αναλυτική απάντηση από την εταιρεία ώστε να ενημερωθεί σωστά η επενδυτική κοινότητα
(upd) Νέες πληροφορίες πάλι κυκλοφορούν στα χρηματιστηριακά γραφεία αναφορικά με τις συζητήσεις για την πώληση του Πόρτο Καρράς.
Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση είχε απαντήσει πριν λίγες μέρες σε δημοσιεύματα μετά από σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Τότε τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις και η διοίκηση της εισηγμένης είχε πει πως «συνεχίζονται προς το παρόν».
Σήμερα η μετοχή άνοιξε με μεγάλη άνοδο και υψηλό όγκο συναλλαγών, καθώς νέες φήμες αναφέρουν πως το deal θα γίνει, ενώ και το τίμημα που είχε ακουστεί παλαιότερα φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει, χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί.
Η μετοχή βρέθηκε στα 1,8980 ευρώ με άνοδο 30% και όγκο 156 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 75,6 εκατ. ευρώ.
Λόγω της πορείας πάντως της μετοχής θα έπρεπε να υπάρχει μία πιο αναλυτική απάντηση από την εταιρεία ώστε να ενημερωθεί σωστά η επενδυτική κοινότητα.
Και αυτό γιατί κάποιες πληροφορίες λένε πως το δάνειο έχει αποπληρωθεί, άλλες το διαψεύδουν, ενώ και η δήλωση «προς το παρόν» από τη διοίκηση δε μετρίασε τις φήμες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης