Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΥΔΑΠ: Εκλογή μελών ΔΣ στην έκτακτη ΓΣ της 15ης Μαΐου

tags :
ΕΥΔΑΠ: Εκλογή μελών ΔΣ στην έκτακτη ΓΣ της 15ης Μαΐου
Εκλογή μελών δ.σ. της ΕΥΔΑΠ στην έκτακτη γ.σ. της 15ης Μαΐου
Στις 15 Μαϊου 2020 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ, για την εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων θεμάτων.
Ειδικότερα, με Απόφαση που έλαβε σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της κατά την συνεδρίασή του της 22ας Απριλίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης (Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.)", καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 15η Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00, στην έδρα της Εταιρείας στο Γαλάτσι, Ωρωπού 156, Αίθουσα Περιβαλλοντικού Προγράμματος, να αποφασίσουν για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Α.  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
1.    Εκλογή Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. από τον Μέτοχο της πλειοψηφίας, δυνάμει του άρθρου 11 παράγραφοι 2(γ) και 7 του Καταστατικού της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. και του άρθρου 197 του Ν. 4389/2016.
2.    Εκλογή Μελών της Επιτροπής Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017.
3.    Διάφορες Ανακοινώσεις.

Β.  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στη Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετάσχει όποιος εμφανίζεται ως Μέτοχος στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η "Ελληνικά Χρηματιστήρια A.E. Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρησης" (Ε.Χ.Α.Ε.), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες (μετοχές) της Εταιρείας.
Ειδικότερα, η ιδιότητα του Μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την 10η Μαΐου 2020, ημέρα Κυριακή (ημερομηνία καταγραφής), ήτοι κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της 15ης Μαΐου 2020. Σύμφωνα με το Νόμο έναντι της Εταιρείας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου μόνο όποιος φέρει την ιδιότητα του Μετόχου κατά την οικεία ημερομηνία καταγραφής.
Η ως άνω ημερομηνία καταγραφής ισχύει και στην περίπτωση εξ αναβολής ή επαναληπτικής συνεδρίασης, με την προϋπόθεση ότι η εξ αναβολής ή η επαναληπτική συνεδρίαση δεν απέχει περισσότερες από τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία καταγραφής. Αν αυτό δεν συμβαίνει ή αν για την περίπτωση της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης δημοσιεύεται νέα Πρόσκληση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 130 του Ν. 4548/2018, συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση το πρόσωπο που έχει τη μετοχική ιδιότητα κατά την έναρξη της τρίτης (3ης) ημέρας πριν από την ημέρα της εξ αναβολής ή της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.
Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας μπορεί να γίνεται με κάθε νόμιμο μέσο και πάντως βάσει ενημέρωσης που λαμβάνει η Εταιρεία από το κεντρικό αποθετήριο τίτλων, εφόσον παρέχει υπηρεσίες μητρώου ή μέσω των συμμετεχόντων και εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών στο κεντρικό αποθετήριο τίτλων σε κάθε άλλη περίπτωση.
Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του τριακοστού τρίτου άρθρου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) της 20ης.03.2020 (ΦΕΚ Α’ 68), σε συνδυασμό με το άρθρο 125 του Ν. 4548/2018 παρέχεται η δυνατότητα της συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με οπτικοακουστικά ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία του μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της. Για το λόγο αυτό η Γενική Συνέλευση συνεδριάζει σε χώρο που διαθέτει τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Για τη συμμετοχή των Μετόχων (φυσικών προσώπων) στη Γενική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με οπτικοακουστικά ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία τους, απαιτείται η δήλωση συμμετοχής τους εγγράφως ή με αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση eydap-met@eydap.gr τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι το αργότερο μέχρι την 13η Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη, με απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας που μπορεί να γίνεται με κάθε νόμιμο μέσο και πάντως βάσει ενημέρωσης που λαμβάνει η Εταιρεία από το κεντρικό αποθετήριο τίτλων, εφόσον παρέχει υπηρεσίες μητρώου ή μέσω των συμμετεχόντων και εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών στο κεντρικό αποθετήριο τίτλων σε κάθε άλλη περίπτωση. Μετά την απόδειξη της μετοχικής ιδιότητάς τους θα αποστέλλεται μοναδικός κωδικός εισόδου σε οπτικοακουστική πλατφόρμα (πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης) για σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με το χώρο τέλεσης της Γενικής Συνέλευσης.
Η άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου, ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας η οποία περιορίζει την δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην ημερομηνία καταγραφής και την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Γ.  ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο Μέτοχος συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση και ψηφίζει είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω αντιπροσώπου. Κάθε Μέτοχος μπορεί να διορίζει μέχρι τρεις (3) αντιπροσώπους. Νομικά πρόσωπα μετέχουν στη Γενική Συνέλευση δια των εκπροσώπων τους.
Ο Μέτοχος μπορεί να διορίσει αντιπρόσωπο για μία ή περισσότερες Γενικές Συνελεύσεις και για ορισμένο χρόνο. Ο αντιπρόσωπος ψηφίζει σύμφωνα με τις οδηγίες του Μετόχου, εφόσον υφίστανται, και υποχρεούται να αρχειοθετεί τις οδηγίες ψήφου για τουλάχιστον ένα (1) έτος από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης ή σε περίπτωση αναβολής αυτής, από την ημερομηνία της τελευταίας επαναληπτικής Συνέλευσης στην οποία έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Η μη συμμόρφωση του αντιπροσώπου με τις οδηγίες που έχει λάβει δεν επηρεάζει το κύρος των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, ακόμη και αν η ψήφος του αντιπροσώπου ήταν αποφασιστική για την επίτευξη της πλειοψηφίας.
Ωστόσο, αν ο Μέτοχος κατέχει μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες εμφανίζονται σε περισσότερους του ενός λογαριασμούς αξιών, ο περιορισμός αυτός δεν εμποδίζει τον εν λόγω Μέτοχο να ορίζει διαφορετικούς αντιπροσώπους για τις μετοχές που εμφανίζονται στον κάθε λογαριασμό αξιών σε σχέση με τη Γενική Συνέλευση. Αντιπρόσωπος που ενεργεί για περισσότερους Μετόχους μπορεί να ψηφίζει διαφορετικά για κάθε Μέτοχο.
Ο αντιπρόσωπος Μετόχου υποχρεούται να γνωστοποιεί στην Εταιρεία πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, κάθε συγκεκριμένο γεγονός το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο στους Μετόχους για την αξιολόγηση του κινδύνου να εξυπηρετήσει ο αντιπρόσωπος άλλα συμφέροντα πλην των συμφερόντων του Μετόχου. Κατά την έννοια της παρούσας παραγράφου μπορεί να προκύπτει σύγκρουση συμφερόντων ιδίως όταν ο αντιπρόσωπος:
α.     Είναι Μέτοχος που ασκεί τον έλεγχο της εταιρείας ή άλλο νομικό πρόσωπο ή οντότητα η οποία ελέγχεται από το Μέτοχο αυτόν.
β.     Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή εν γένει της Διοίκησης της εταιρείας ή Μετόχου που ασκεί τον έλεγχο της εταιρείας ή άλλου νομικού προσώπου ή οντότητας που ελέγχεται από Μέτοχο ο οποίος ασκεί τον έλεγχο της εταιρείας.
γ.     Είναι υπάλληλος ή ελεγκτής της εταιρείας ή Μετόχου που ασκεί τον έλεγχο της εταιρείας ή άλλου νομικού προσώπου ή οντότητας που ελέγχεται από Μέτοχο ο οποίος ασκεί τον έλεγχο της εταιρείας.
δ.     Είναι σύζυγος ή συγγενής πρώτου βαθμού με ένα από τα φυσικά πρόσωπα των περιπτώσεων α έως γ.
Ο διορισμός και η ανάκληση ή αντικατάσταση του εκπροσώπου ή αντιπροσώπου γίνονται εγγράφως ή με ηλεκτρονικά μέσα, όπως δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποβάλλονται στην Εταιρεία σαράντα οκτώ (48) τουλάχιστον ώρες πριν από την ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασης της Συνέλευσης, σύμφωνα με τη διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 128 του Ν. 4548/2018, ήτοι το αργότερο μέχρι την 13η Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη.
Για το σκοπό  αυτό,  η  Εταιρεία  έχει  αναρτήσει  στην  ιστοσελίδα  της  (www.eydap.gr)  το  έντυπο διορισμού αντιπροσώπου, ενώ θα διατίθεται και από την Υπηρεσία Μετοχολογίου της  Εταιρείας.  Το έντυπο αυτό, προσηκόντως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από το Μέτοχο ή το νόμιμο εκπρόσωπο του Μετόχου αποστέλλεται με fax (210-2144437) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση eydap-met@eydap.gr, (άρθρο 28 παρ. 4 Καταστατικού) ή κατατίθεται στην Υπηρεσία Μετοχολογίου (Ωρωπού 156, Γαλάτσι).
Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του τριακοστού τρίτου άρθρου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) της 20ης.03.2020 (ΦΕΚ Α’ 68) σε συνδυασμό με το άρθρο 125 του Ν. 4548/2018, παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με οπτικοακουστικά ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία του Μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της. Για τον λόγο αυτό, η Γενική Συνέλευση συνεδριάζει σε χώρο που διαθέτει τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό. Ειδικά, για τη συμμετοχή των Μετόχων μέσω αντιπροσώπου στη Γενική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με οπτικοακουστικά ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία τους, μπορούν να διορίζουν μέχρι έναν (1) αντιπρόσωπο, για τον οποίο απαιτείται η δήλωση συμμετοχής του εγγράφως ή με αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση eydap-met@eydap.gr τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι το αργότερο μέχρι την 13η Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη, με την απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας που μπορεί να γίνεται με κάθε νόμιμο μέσο και πάντως βάσει ενημέρωσης που λαμβάνει η Εταιρεία από το κεντρικό αποθετήριο τίτλων, εφόσον παρέχει υπηρεσίες μητρώου ή μέσω των συμμετεχόντων και εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών   στο   κεντρικό   αποθετήριο  τίτλων  σε  κάθε  άλλη  περίπτωση. 
Μετά  την απόδειξη της μετοχικής ιδιότητάς τους θα αποστέλλεται στον αντιπρόσωπο του Μετόχου μοναδικός κωδικός εισόδου σε οπτικοακουστική πλατφόρμα για σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με το χώρο τέλεσης της Γενικής Συνέλευσης.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις διατάξεις του άρθρου 128 παρ. 4 του Ν. 4548/2018, ο Μέτοχος συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση, εκτός αν η Γενική Συνέλευση αρνηθεί τη συμμετοχή αυτή για σπουδαίο λόγο που δικαιολογεί την άρνησή της.

Δ.  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

1.    Με αίτηση Μετόχων που εκπροσωπούν τουλάχιστον το ένα εικοστό (1/20) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας υποχρεούται να εγγράψει στην Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης, που έχει ήδη συγκληθεί, πρόσθετα θέματα, εφόσον η σχετική αίτηση περιέλθει στο Διοικητικό Συμβούλιο δεκαπέντε (15) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση, ήτοι μέχρι την 30η Απριλίου 2020, ημέρα Πέμπτη. Τα πρόσθετα θέματα πρέπει να δημοσιεύονται ή να γνωστοποιούνται, με ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά το άρθρο 122 του Ν. 4548/2018, επτά (7) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Η αίτηση για την εγγραφή πρόσθετων θεμάτων στην Ημερήσια Διάταξη συνοδεύεται από αιτιολόγηση ή από σχέδιο απόφασης προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση και η αναθεωρημένη Ημερήσια Διάταξη δημοσιοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως η προηγούμενη Ημερήσια Διάταξη, δεκατρείς (13) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι την 2α Μαΐου 2020, ημέρα Σάββατο, ενώ ταυτόχρονα τίθεται στη διάθεση των Μετόχων στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.eydap.gr), μαζί με την αιτιολόγηση ή το σχέδιο απόφασης που έχει υποβληθεί από τους Μετόχους κατά τα προβλεπόμενα στην παρ. 4 του άρθρου 123 του Ν. 4548/2018. Αν τα θέματα αυτά δεν δημοσιευθούν, οι αιτούντες Μέτοχοι δικαιούνται να ζητήσουν την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 141 του Ν. 4548/2018 και να προβούν οι ίδιοι στη δημοσίευση, κατά τα οριζόμενα στο δεύτερο εδάφιο της παρούσας παραγράφου, με δαπάνη της Εταιρείας.
2.    Μέτοχοι που εκπροσωπούν το ένα εικοστό (1/20) του καταβεβλημένου κεφαλαίου έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν σχέδια αποφάσεων για θέματα που περιλαμβάνονται στην αρχική ή την τυχόν αναθεωρημένη Ημερήσια Διάταξη Γενικής Συνέλευσης. Η σχετική αίτηση πρέπει να περιέλθει στο Διοικητικό Συμβούλιο επτά (7) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι την 8η Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή, τα σχέδια δε αποφάσεων τίθενται στη διάθεση των Μετόχων, έξι (6) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
3.    Με αίτηση Μετόχου ή Μετόχων που εκπροσωπούν το ένα εικοστό (1/20) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης υποχρεούται να αναβάλει μια μόνο φορά τη λήψη αποφάσεων από τη Γενική Συνέλευση, τακτική ή έκτακτη, για όλα ή ορισμένα θέματα, ορίζοντας ημέρα συνέχισης της συνεδρίασης, αυτή που ορίζεται στην αίτηση των Μετόχων, η οποία όμως δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία αναβολής. Η μετά από αναβολή Γενική Συνέλευση αποτελεί συνέχιση της προηγούμενης και δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων δημοσίευσης της Πρόσκλησης των Μετόχων. Στη Συνέλευση αυτή μπορούν να μετέχουν και νέοι Μέτοχοι τηρουμένων των σχετικών διατυπώσεων συμμετοχής.
4.    Μετά από αίτηση οποιουδήποτε Μετόχου που υποβάλλεται στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση, ήτοι μέχρι την 9η  Μαΐου 2020, ημέρα Σάββατο, το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να παρέχει στη Γενική Συνέλευση τις απαιτούμενες συγκεκριμένες πληροφορίες για τις υποθέσεις της Εταιρείας, στο μέτρο που αυτές είναι χρήσιμες για την πραγματική εκτίμηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης. Το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να απαντήσει ενιαία σε αιτήσεις Μετόχων με το ίδιο περιεχόμενο. Υποχρέωση παροχής πληροφοριών δεν υφίσταται όταν οι σχετικές πληροφορίες διατίθενται ήδη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, ιδίως με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων. Το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να αρνηθεί την παροχή των πληροφοριών για αποχρώντα ουσιώδη λόγο, ο οποίος  αναγράφεται  στα  πρακτικά. Τέτοιος λόγος μπορεί να είναι, κατά τις περιστάσεις, η εκπροσώπηση των αιτούντων Μετόχων στο Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τα άρθρα 79 ή 80 του Ν. 4548/2018.
5.    Μετά από αίτηση Μετόχων που εκπροσωπούν το ένα δέκατο (1/10) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, η οποία υποβάλλεται στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση, ήτοι μέχρι την 9η  Μαΐου 2020, ημέρα Σάββατο, το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να παρέχει στη Γενική Συνέλευση πληροφορίες για την πορεία των εταιρικών υποθέσεων και την περιουσιακή κατάσταση της Εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να αρνηθεί την παροχή των πληροφοριών για αποχρώντα ουσιώδη λόγο, ο οποίος αναγράφεται στα πρακτικά. Τέτοιος λόγος μπορεί να είναι, κατά τις περιστάσεις, η εκπροσώπηση των αιτούντων Μετόχων στο Διοικητικό συμβούλιο, σύμφωνα με τα άρθρα 79 ή 80 του Ν. 4548/2018, εφόσον τα αντίστοιχα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν λάβει τη σχετική πληροφόρηση κατά τρόπο επαρκή.
6.    Ύστερα από αίτηση Μετόχων, που εκπροσωπούν το ένα εικοστό (1/20) του καταβεβλημένου κεφαλαίου, η ψηφοφορία σε κάποιο θέμα ή θέματα της ημερήσιας διάταξης ενεργείται με φανερή ψηφοφορία.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι αιτούντες Μέτοχοι οφείλουν να αποδεικνύουν τη μετοχική τους ιδιότητα και, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 4 του παρόντος μέρους Δ’, τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν κατά την άσκηση του σχετικού δικαιώματος με κάθε νόμιμο μέσο.  

Ε.  ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι πληροφορίες και τα σχετικά έγγραφα του άρθρου 123 παρ. 3 και 4 του Ν. 4548/2018 θα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.eydap.gr στην ενότητα "Σχέσεις με Επενδυτές" και σε έγχαρτη μορφή στην Υπηρεσία Μετοχολογίου (Ωρωπού 156, Γαλάτσι).
Για οποιαδήποτε πληροφορία το τηλέφωνο επικοινωνίας της Υπηρεσίας Μετοχολογίου είναι: 210-2144479,  υπεύθυνος κ. Χρήστος Αντερριώτης.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την ως άνω ημερομηνία καλούνται και πάλι οι Μέτοχοι, σύμφωνα με το άρθρο 130 παρ. 2 εδ. γ’ του Ν. 4548/2018, σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην έδρα της Εταιρείας στο Γαλάτσι, Ωρωπού 156, Αίθουσα Περιβαλλοντικού Προγράμματος, στις 26 Μαΐου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00, με τα ίδια ως άνω θέματα Ημερήσιας Διάταξης.
Στην Επαναληπτική αυτή Συνέλευση έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν Μέτοχοι, οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο Μετόχων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., που τηρείται ηλεκτρονικά στην εταιρεία "Ελληνικά Χρηματιστήρια A.E. Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρησης" (Ε.Χ.Α.Ε.) κατά την έναρξη της 10ης Μαΐου 2020, ημέρα Κυριακή (ημερομηνία καταγραφής), ήτοι κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα της αρχικής συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 15ης Μαΐου 2020. Η δυνατότητα συμμετοχής από απόσταση παρέχεται και στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, όπως εκτέθηκε ανωτέρω. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας μπορεί να γίνεται με κάθε νόμιμο μέσο και πάντως βάσει ενημέρωσης που λαμβάνει η Εταιρεία από το κεντρικό αποθετήριο τίτλων, εφόσον παρέχει υπηρεσίες μητρώου ή μέσω των συμμετεχόντων και εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών στο κεντρικό αποθετήριο τίτλων σε κάθε άλλη περίπτωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης