Τελευταία Νέα
Διεθνή

Facebook: Λανσάρει δυνατότητα βιντεοκλήσεων ως 50 ατόμων, το Messenger Room

Facebook: Λανσάρει δυνατότητα βιντεοκλήσεων ως 50 ατόμων, το Messenger Room
Η νέα πλατφόρμα θα επιτρέπει στους χρήστες του Facebook και του Messenger να πραγματοποιούν ομαδικές βιντεκολήσεις με τη συμμετοχή ως και 50 ατόμων.
Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή επικοινωνίας με νέα λειτουργία για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών την περίοδο της πανδημίας, μεταξύ των οποίων και το Messenger Rooms, μια πλατφόρμα που επιτρέπει βιντεοκλήσεις με τη συμμετοχή ως και 50 ατόμων.
Η νέα πλατφόρμα διαθέσιμη στους χρήστες του Facebook και του Messenger θα τους επιτρέπει να πραγματοποιούν ομαδικές βιντεκολήσεις με τη συμμετοχή ως και 50 ατόμων τη στιγμή που οι βιντεοκλήσεις στο Messenger έχουν όριο τα οκτώ άτομα.
Οι χρήστες του Facebook και του Messenger θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν «δωμάτια» στη νέα πλατφόρμα και να προσκαλέσουν όποιον θέλουν, ακόμα και ανθρώπους που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook.
Οι βιντεοκλήσεις στο Messenger Rooms δεν θα έχουν χρονικό περιθώριο και θα περιλαμβάνουν φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας που θα επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν αστείες μάσκες στο πρόσωπο τους.
Εκπρόσωπος του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου δήλωσε στο CNBC ότι αρχικά η πλατφόρμα θα λανσαριστεί με μικρότερο όριο και πολύ σύντομα θα μπορεί να φιλοξενεί ως και 50 άτομα.
Το Messenger Rooms στοχεύει να ανταγωνιστεί το Zoom και το Houseparty, δύο πλατφόρμες που έχουν εκτοξευτεί τον τελευταίο μήνα λόγω της πανδημίας.
Το Zoom επιτρέπει ως και σε 100 άτομα να μιλήσουν ταυτόχρονα μέσω βιντεοκλήσης για διάστημα περίπου 40 λεπτών.
Μετά την ανακοίνωση του Facebook η μετοχή του Zoom έχασε τα ημερήσια κέρδη της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης