Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θρίλερ με την υγεία του Kim Jong Un - Κινέζοι γιατροί εκτάκτως στη Βόρεια Κορέα

Θρίλερ με την υγεία του Kim Jong Un - Κινέζοι γιατροί εκτάκτως στη Βόρεια Κορέα
Πληροφορίες φέρουν τον Kim να είναι σε κώμα και για τον λόγο αυτό η Κίνα στέλνει ομάδα ειδικών στη Βόρεια Κορέα για να βοηθήσουν τους γιατρούς του
Θρίλερ και όργιο φημών για την υγεία του Kim Jong Un στη Βόρεια Κορέα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα o Kim είναι σε κώμα και για τον λόγο αυτό η Κίνα στέλνει ομάδα ειδικών στη Βόρεια Κορέα για να βοηθήσουν τους γιατρούς του, σύμφωνα με τρεις ανθρώπους που έχουν γνώση της κατάστασης.
Η είδηση για την κινεζική αποστολή έρχεται την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες οι οποίες μεταδίδονται κυρίως από ιαπωνικά ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το περιβάλλον μετά από  μετά από εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.
Σύμφωνα με το Reuters δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο αν το ταξίδι των Κινέζων γιατρών στην Βόρεια Κορέα αφορά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ιαπωνική εφημερίδα Shukan Gendai ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι σε κώμα μετά από την εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μήνα.
Η εφημερίδα στο ρεπορτάζ επικαλέστηκε έναν κινέζο γιατρό ο οποίος αποτελεί μέρος της ομάδας που μεταβαίνει στην Βόρεια Κορέα για να αναλάβει τον Kim Jong Un.
Πάντως Νοτιοκορεάτες κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ένας Κινέζος αξιωματούχος επιμένουν ότι τίποτα δεν δείχνει ότι κινδυνεύει η ζωή του και πως δεν υπάρχει ασυνήθιστη κινητικότητα στην Βόρεια Κορέα.
Την Παρασκευή (24/4), πηγή από τη Νότια Κορέα ανέφερε στο Reuters ότι σύμφωνα με τις μυστικές τους υπηρεσίες ο Kim είναι ζωντανός και πιθανότατα θα κάνει σύντομα μια δημόσια εμφάνιση.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης