Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Διάκριση ως Best Workplace 2020 για έκτη συνεχόμενη χρονιά

tags :
Epsilon Net: Διάκριση ως Best Workplace 2020 για έκτη συνεχόμενη χρονιά
Διάκριση της Epsilon Net ως Best Workplace 2020 για έκτη συνεχόμενη χρονιά
Η Epsilon Net βραβεύτηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό GreatPlace to Work, ως Best Workplace Hellas 2020, διατηρώντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία άνω των 250 εργαζομένων και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της.
Η Epsilon Net είναι η μοναδική εταιρεία ανάπτυξης και πώλησης προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού στην Ελλάδα, που βραβεύεται για το εργασιακό της περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις κορυφαίες θέσεις των εταιρειών στην κατάταξη  Best Workplaces 2020.
Η εταιρία παράγει συστήματα εμπορικολογιστικής οργάνωσης επιχειρήσεων, Erp συστήματα, καθώς και εφαρμογές μισθοδοσίας.
Τα προϊόντα της εταιρίας με τεχνολογίες cloud και web βρίσκονται στη καρδιά των σύγχρονων αναγκών των επιχειρήσεων για εργασία από απόσταση δίνοντας τη δυνατότητα λειτουργίας και επικοινωνίας του κάθε χρήστη από οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο βρίσκεται.
H διάκριση αυτή αποτελεί την κορύφωση σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την Epsilon Net που γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της με μια σειρά δράσεων για τους εργαζόμενους της, αλλά και το κοινωνικό σύνολο.
H Εταιρεία διαγράφει τα τελευταία χρόνια μια πορεία σημαντικής ανάπτυξης απασχολώντας σήμερα πάνω από 370 άτομα.
Η υψηλή θέση στη συγκεκριμένη κατάταξη αντανακλά το υψηλό επίπεδο αποδοχής του εταιρικού οράματος και την προσπάθεια για να διαμορφωθεί μια εργασιακή κουλτούρα που με όχημα και σεβασμό στον εργαζόμενο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο  και αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη στόχων των εργαζομένων στα πλαίσια του εταιρικού οράματος. 
Για το σκοπό  αυτό, η Epsilon Net έχει εφαρμόσει μια σειρά ενεργειών και προνομίων με τις οποίες αποδεικνύει έμπρακτα στους εργαζομένους της, την αναγνώριση της συμβολής τους στην επιτυχία της Εταιρείας.
Η κα. Βασιλική Αναγνώστου- Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που όλοι εμείς στην  Epsilon Net γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.
Η προσήλωσή μας στις εργασιακές αξίες αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελο, τη θέληση και την υπερηφάνεια των 370 εργαζομένων μας. Παραμένουμε μια ενωμένη ομάδα με κοινά όνειρα,  με κεντρικό άξονα τις σταθερές δεσμεύσεις μας, τις αξίες και τις αρχές που διέπουν την Εταιρεία μας, προσφέροντας ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.
Αφιερώνουμε το βραβείο αυτό σε όλους τους εργαζόμενους μαζί και ξεχωριστά στον καθένα.
Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας αυτής της Εταιρείας και δεσμευόμαστε για τη μέγιστη δυνατή μεταβίβαση των οφελών της Εταιρείας στους ίδιους τους εργαζόμενους της.
Η διάκριση της εταιρείας για 6η συνεχή χρονιά δεν μας καθησυχάζει, αντιθέτως, αποτελεί για εμάς έμπνευση να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και αυταπάρνηση -στα πλαίσια του εταιρικού μας οράματος- την συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο τόσο της Εταιρείας, όσο και των ανθρώπων της».
Η ετήσια έρευνα Best Workplaces για την επιλογή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, διοργανώνεται στην Ελλάδα από το Great Place to Work και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School and The American College of Greece.
Η λίστα των Best Workplacesείναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.
Πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντα του.
Τα αποτελέσματα εξάγονται κυρίως από ανώνυμα ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Η έρευνα εξετάζει και αξιολογεί τις παρακάτω 5 βασικές παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως καθορίζονται από τη μεθοδολογία του Great Place to Work:
1.Την αξιοπιστία της διοίκησης.
2. Τον σεβασμό προς τους εργαζόμενους.
3. Το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει στην εταιρεία.
4.Την υπερηφάνεια που νοιώθουν οι εργαζόμενοι.
5.Τη συντροφικότητα που αναπτύσσεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης