Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Groupama Ασφαλιστική: Ξανά στα 10 ελληνικά «Best Workplaces»

tags :
Groupama Ασφαλιστική: Ξανά στα 10 ελληνικά «Best Workplaces»
Ως μία από τις δέκα «μεγάλες επιχειρήσεις» με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Groupama Ασφαλιστική
Η Groupama Ασφαλιστική, διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως μία από τις δέκα «μεγάλες επιχειρήσεις» (προσωπικό άνω των 251 εργαζομένων) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα (“Best Workplaces 2020”).
O θεσμός Best Workplaces αποτελεί πρωτοβουλία του φορέα Great Place to Work®Hellas, ο οποίος απονέμει τα ομώνυμα βραβεία βάσει των αποτελεσμάτων της Best Workplaces 2020, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.
Οι βέλτιστες συνθήκες εργασίας, για το προσωπικό και τους συνεργάτες της, αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για την Groupama Ασφαλιστική.
Με σταθερά βήματα καλλιέργησε την εταιρική της κουλτούρα, η οποία βασίζεται στις αξίες της εμπιστοσύνης και του αλληλοσεβασμού και εκπορεύεται από τον πάγιο στόχο της να βρίσκεται «Σίγουρα δίπλα» στους ανθρώπους της.
Η διάκριση αυτή μπορεί μεν να συμπίπτει με μια πρωτόγνωρη παγκόσμια συγκυρία, αποδεικνύει όμως ότι η συνεχής επένδυση στους ανθρώπινους πόρους με στρατηγική και όραμα, αφενός αποδίδει και αφετέρου αναγνωρίζεται.
Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστος Κάτσιος δήλωσε σχετικά: «Στη Groupama Ασφαλιστική  ενδιαφερόμαστε για τον άνθρωπο: ως εργαζόμενο, ως συνεργάτη, ως ασφαλιζόμενο.
Η -για δεύτερο συναπτό έτος- βράβευσή μας ως Best Workplace, αποδεικνύει ότι η Groupama Ασφαλιστική κινείται αποφασιστικά προς την σωστή κατεύθυνση, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία της.
Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τηλεργασίας και αποκλειστικής τηλεξυπηρέτησης που διαμορφώνονται από τα νέα δεδομένα, επιταχύναμε την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών μας, οι οποίες διευκολύνουν καθημερινά τους συνεργάτες και απλοποιούν την εμπειρία για τους ασφαλισμένους μας.
Η φιλοσοφία και η πάγια πρακτική μας είναι να μετατρέπουμε τις ανάγκες σε λύσεις και τα λόγια σε πράξεις κι αυτό δημιουργεί αδιάσπαστους συνεκτικούς δεσμούς με τους ανθρώπους μας – στους οποίους,  για μια ακόμη χρονιά, αφιερώνεται η συγκεκριμένη διάκριση».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης