Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ο Τσίπρας να θέσει εκτός ΣΥΡΙΖΑ τους χυδαιολόγους Πολάκη, Κυρίτση

tags :
ΝΔ: Ο Τσίπρας να θέσει εκτός ΣΥΡΙΖΑ τους χυδαιολόγους Πολάκη, Κυρίτση
Είναι ανεπίτρεπτο για τη λειτουργία της Δημοκρατίας να σιωπά ο κ.Τσίπρας αναφέρει η ΝΔ
Να θέσει εκτός του ΣΥΡΙΖΑ τους «χυδαιολόγους» Π. Πολάκη και Γ. Κυρίτση καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ με αφορμή τις πρόσφατες αναρτήσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, ο οποίος επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με αφορμή την παρουσία του στην κινητή συναυλία της Αλκ.Πρωτοψάλτη.
Αν και ο Ηλ.Γρηγόρης ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας (που έγινε αποδεκτή) και χαρακτήρισε παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις του ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του, η ΝΔ επανέρχεται εκ νέου ζητώντας από τον κ.Τσίπρα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Π. Πολάκη και Γ. Κυρίτση επειδή, όπως αναφέρει, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπερθεμάτισαν τα σχόλια του Ηλία Γρηγόρη, και να τους θέσει εκτός κόμματος.
«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ.Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη κατά του Πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορωνοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν.
Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά.
Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του.
Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Πολάκης: Κακώς ζήτησε συγνώμη ο Ηλίας Γρηγόρης

Σημειώνεται πως σε σημερινή του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ.Πολάκης καλεί τον Ηλία Γρηγόρη να μην παραιτηθεί από το κόμμα, αναφέροντας πως κακώς ζήτησε συγνώμη.
«Ε ΒΕΒΑΙΑ .
Το «μαλάκας» στο Facebook είναι βρισιά, ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!!
Βρε άιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο.
Κακώς ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!! (όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)» ανέφερε στην ανάρτηση του ο κ.Πολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης