Τελευταία Νέα
Speculator

Αποεπένδυση από τα Μέσα Ενημέρωσης, Open και Έθνος εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης

tags :
Αποεπένδυση από τα Μέσα Ενημέρωσης, Open και Έθνος εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης
Οι εισηγήσεις στενών συνεργατών του, το πάγωμα του νέου προγράμματος και τα ραντεβού με ενδιαφερόμενους
Εισηγήσεις να αποχωρήσει από τον κλάδο των ΜΜΕ δέχεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο ιδιοκτήτης της Dimera και κατ επέκταση του τηλεοπτικού σταθμού Open και του Έθνους κ. Ιβάν Σαββίδης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του που ήταν εξαρχής επιφυλακτικός με την είσοδο στον κλάδο ων ΜΜΕ έχει εισηγηθεί την άμεση έξοδο του επιχειρηματία.
Την ίδια στιγμή ο κ. Σαββίδης φέρεται να προβληματίζεται από το γεγονός ότι παρά την σημαντική επένδυση που έχει πραγματοποιήσει τα αποτελέσματα είναι πενιχρά ειδικά στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Φέρεται δε να έχει παγώσει τη χρηματοδότηση του τηλεοπτικού σταθμού έχοντας καλύψει μέσω κεφαλαιακής ενίσχυσης υποχρεώσεις που είχαν δημιουργηθεί.
Η πρακτική αυτή οδηγεί σε πάγωμα του νέου προγράμματος καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια.
Εν των μεταξύ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του κ. Ιβάν Σαββίδη έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με επιχειρηματικούς ομίλους προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταβίβασης ποσοστού ή και του συνόλου της συμμετοχής του στη Dimera.
Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει ακόμα υπάρξει πρόοδος ώστε να προκύψει συμφωνία ενώ αναμένεται εντός των ημερών να επαναληφθούν οι συναντήσεις.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης