Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη: Ανεβάζουμε ταχύτητα και μένουμε ασφαλείς

tags :
Όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη: Ανεβάζουμε ταχύτητα και μένουμε ασφαλείς
Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη υποδέχεται τους πελάτες στις εκθέσεις της
Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκης με πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες της πολιτείας, έλαβε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της.
Συγκεκριμένα, απολυμαίνει τακτικά όλες τις εγκαταστάσεις μας, διαθέτει απολυμαντικές συσκευές, γάντια και μάσκες για το προσωπικό μας, έχει τοποθετήσει ταινίες διατήρησης απόστασης καθώς και προστατευτικά τζάμια στα σημεία που επιβάλλεται στους πάγκους και τα συνεργεία.
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες δοκιμής, η εταιρεία φροντίσει να απολυμαίνονται σχολαστικά με ειδικό χημικό διάλυμα πιστοποιημένο για την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.
Όλα τα νέα μοντέλα των αυτοκινήτων Honda, Mitsubishi και Volvo και των μοτοσυκλετών Honda είναι στη διάθεση των πελατών του ομίλου Σαρακάκη στις πρόσφατα ανακαινισμένες εκθέσεις στη Λ. Αθηνών 71.
Οι σύμβουλοι πωλήσεών, είναι πρόθυμοι να παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί ο υποψήφιος αγοραστής προκειμένου να αποκτήσει το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.
Παράλληλα, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά να κλείσουν ραντεβού για test drive ή test ride.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης