Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Δεν καταργεί την ειδική ομάδα για την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού

Trump: Δεν καταργεί την ειδική ομάδα για την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού
Η ομάδα με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο M.Pence, λόγω της επιτυχίας της στη διαχείριση της κρίσης θα συνεχίσει το έργο της εστιάζοντας στην ασφάλεια και το άνοιγμα της χώρας ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος
Δεν καταργεί την ειδική ομάδα για την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στις ΗΠΑ ο πρόεδρος Donald Trump, απεναντίας θα συνεχίσει να λειτουργεί «επ 'αόριστον», με έμφαση στα εμβόλια και το άνοιγμα της οικονομίας ξανά.
Ο Πρόεδρος Donald Trump προέβη σε αυτή του τη δήλωση σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου, με σειρά αναρτήσεων στο Twitter και μάλιστα μια μέρα αφότου ο ίδιος και αξιωματούχοι του επιτελείου του δήλωναν, ότι με την άρση των μέτρων δεν είχε λόγο ύπαρξης πλέον η ομάδα της οποίας ηγείτο ο αντιπρόεδρος Mike Pence, η διαχείριση της πανδημίας θα περνούσε στις αρμόδιες υπηρεσίες οπότε θα καταργούνταν εντός των επομένων εβδομάδων.
Όπως έγραψε επί λέξη ο πρόεδρος Trump:
«Η ομάδα, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Mike Pence, έχει κάνει φανταστική δουλειά στη συγκέντρωση τεράστιων πολύ περίπλοκων πόρων», όπως αναπνευστήρες, μάσκες προσώπου και τεστ.
«Λόγω αυτής της επιτυχίας, η Ομάδα Εργασίας θα συνεχίσει επ 'αόριστον το έργο της εστιάζοντας στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ».
«Μπορούμε να προσθέτουμε ή να αφαιρούμε άτομα σε αυτήν, ανάλογα με την περίπτωση.
Η ειδική ομάδα θα επικεντρωθεί επίσης στα εμβόλια και τη θεραπεία.
Ευχαριστώ!».
 
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης