Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ευαγγελισμός - Κανένα θετικό δείγμα για κορωνοϊό από τις επαφές της νοσηλεύτριας

Ευαγγελισμός - Κανένα θετικό δείγμα για κορωνοϊό από τις επαφές της νοσηλεύτριας
Η 55χρονη νοσηλεύτρια όπως ανέφερε στους γιατρούς, δεν έχει εμφανίσει κανένα απολύτως σύμπτωμα από όσα έχουν αναφερθεί για τη λοίμωξη Covid-19
Θετικά είναι τα αποτελέσματα από την ιχνηλάτηση των επαφών της νοσηλεύτριας στον Ευαγγελισμό που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.
Ειδικότερα, από τις εξετάσεις δεν προέκυψε κάποιο δείγμα θετικό στον κορωνοϊό.
Η 55χρονη νοσηλεύτρια όπως ανέφερε στους γιατρούς, δεν έχει εμφανίσει κανένα απολύτως σύμπτωμα από όσα έχουν αναφερθεί για τη λοίμωξη Covid-19.
Αντίθετα, δήλωσε πως αισθάνεται πως βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, πως περπατά για τουλάχιστον δύο ώρες καθημερινά, πως δεν έχει παρουσιάσει κανένα σημάδι ανησυχητικό στην όσφρηση και τη γεύση της.
Η ανίχνευση του κορωνοϊού έγινε στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου που διεξάγεται στο προσωπικό του νοσοκομείου το τελευταίο 48ωρο όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τη μετάβαση στην επόμενη φάση σε ό,τι αφορά το προσωπικό και για τον εντοπισμό πιθανών κρυφών εστιών.
Η εργαζόμενη ενημερώθηκε σήμερα για το θετικό αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο και κλήθηκε να επαναλάβει, και έλαβε οδηγίες για την απομόνωση στο σπίτι της.
Έγινε επίσης ιχνηλάτηση επαφών της. Πρόκειται για το μοναδικό θετικό μέχρι στιγμής ανάμεσα σε 50 δείγματα που έχουν ελεγχθεί.
Συνολικά μέχρι την Παρασκευή θα ελεγχθούν περί τους 185 νοσηλευτές, όπως και όλο το ιατρικό και λοιπό προσωπικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης