Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σημαντικά πλεονεκτήματα προσφέρει στους Ελληνες καταναλωτές το eshop Μασούτης

Σημαντικά πλεονεκτήματα προσφέρει στους Ελληνες καταναλωτές το eshop Μασούτης
Μασούτης! Με ένα κλικ... είναι εδώ για σένα!
Σημαντικά πλεονεκτήματα προσφέρει στους Ελληνες καταναλωτές το eshop Μασούτης.
Πώς μπορεί ο πελάτης να πραγματοποιήσει εύκολα και γρήγορα τις αγορές του απολαμβάνοντας την αγοραστική εμπειρία από την άνεση του σπιτιού του.
Προσαρμόζοντας την εμπορική της πολιτική στα νέα δεδομένα, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης προσφέρει στους καταναλωτές 45 μεγάλων πόλεων τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μέσω διαδικτύου τις αγορές τους και να παραλάβουν τα ψώνια τους είτε στο σπίτι, είτε στην είσοδο του καταστήματος αυθημερόν.
Τα e-shops έχουν αναδειχτεί, στην νέα πραγματικότητα που βιώνουμε, μια εξαιρετική επιλογή για τους καταναλωτές.
Όχι τυχαία σε έρευνα της Pulse προκύπτει ότι σχεδόν όλοι οι Έλληνες (88%) χρησιμοποιούν πλέον τακτικά (από «κάποιες φορές την εβδομάδα έως κάθε μέρα») το Ίντερνετ.
Ετσι, το ποσοστό αυτών που πραγματοποιούν τακτικά αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) είναι υπερ-διπλάσιο τώρα, σε σύγκριση με πριν από την επιδημία του νέου κορωνοϊού (20% αντί 9%).
Κι όπως όλα δείχνουν η νέα αυτή συνήθεια εδραιώνεται καθώς καταναλωτής εξελίσσεται, αναζητά διαρκώς τρόπους για να βελτιώνει την καθημερινότητά του.
Ειδικά για το κανάλι των σούπερ μάρκετ η Convert Group, διαπιστώνει ότι η αξία των online αγορών εκτοξεύτηκε κατά 307% τον Μάρτιο του 2020 έναντι του αντίστοιχου περυσινού μήνα.
Ειδικά τη 12η εβδομάδα του 2020 (16-22 Μαρτίου) οι online αγορές κατέγραψαν ρεκόρ, με αύξηση 501% σε σχέση με την ίδια εβδομάδα το 2019.
Στο παραπάνω πλαίσιο η Μασούτης καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς μέσα από το e-shop της.
Η υπηρεσία μάλιστα διατίθεται δωρεάν για αγορές αξίας 40 ευρώ και άνω.

Για τους καταναλωτές, τα βήματα είναι πολύ απλά:

-Επιλέγετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας
-Δίνετε την παραγγελία σας στο νέο eshop μασούτης
-Δηλώνετε αν θέλετε να παραλάβετε από κατάστημα ή στο χώρο σας και μετά αναλαμβάνει με υπευθυνότητα η… Μασούτης!
Ο καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει ότι οι προσφορές που ισχύουν στα καταστήματα, ισχύουν και για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες.
Μπορεί μάλιστα να δει όλες τις προσφορές συγκεντρωμένες στην ειδική ιστοσελίδα «προσφορές».
Όταν δε κάποια εξ αυτών έχει ολοκληρωθεί υπάρχει η σχετική ανακοίνωση.
Και όχι μόνο αυτό: γίνονται προσφορές ειδικά για τους πελάτες που θα επιλέξουν τις εξ αποστάσεως αγορές. Και φυσικά υπολογίζονται οι πόντοι που συγκεντρώνει ο καταναλωτής στην κάρτα του.
Να σημειωθεί ότι η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει κατά την παράδοση (με μετρητά ή κάρτα) ή online (με κάρτα μέσω Viva Wallet), ενώ παρέχεται και η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης