Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαγγελόπουλος σε βουλευτές ΝΔ: Εύχομαι να πάω και στο Ειδικό Δικαστήριο για να συνεχίσω να σας βασανίζω

Παπαγγελόπουλος σε βουλευτές ΝΔ: Εύχομαι να πάω και στο Ειδικό Δικαστήριο για να συνεχίσω να σας βασανίζω
Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφερόμενος στο Ελένη Ράικου επανέφερε το θέμα των εμβασμάτων των 5.000 ευρώ
Επίθεση κατά των βουλευτών της ΝΔ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
«Το μεγάλο βασανιστήριο για σας αρχίζει όταν θα καταθέσω στην Προανακριτική και εύχομαι να πάω και στο Ειδικό Δικαστήριο για να συνεχίσω να σας βασανίζω» υποστήριξε ο κ. Παπαγγελόπουλος.
Για την εισαγγελέα Τσατάνη ανέφερε ότι τον επισκέφθηκε  στο γραφείο του και του εκμυστηρεύτηκε προσωπικά της θέματα για μια πολύ μεγάλη υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο.
«Μου είπε ποιος την πίεσε και γιατί να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο.
Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι πιέστηκε να επιδείξει σκληρότερη συμπεριφορά να τον προφυλακίσει αλλά ευτυχώς την απέτρεψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον οποίο έσπευσε να επισκεφθεί. 
Το γεγονός αυτό μου το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και μάλιστα υπάρχουν μάρτυρες για αυτή τη συζήτηση που έκανα.
Θα τα αποκαλύψω όταν κληθώ στην επιτροπή και τότε θα δούμε ποιοι παρεμβαίνουν στην δικαιοσύνη, ποιοι κατασκευάζουν ενόχους, ποιοι ταλαιπωρούν αθώους, ποιοι σκευωρούν απροκάλυπτα και συστηματικά».
Όσον αφορά την Ελένη Ράικου, ο κ. Παπαγγελοπουλος αναφέρθηκε ξανά στο θέμα των εμβασμάτων 5.000 ευρώ από την Novartis  σε λογαρισμο του συζύγου της.
«Αυτά που θα αποκαλυφθούν θα είναι συγκλονιστικά, για ορεκτικό σήμερα θα σας ενημερώσω όπως προκύπτει από την δικογραφία που έχω νομίμως πια όταν παραιτήθηκε η κ. Ράικου είχε ενημερωθεί ότι θα παραλαμβανε  τα ονόματα γιατρών που τα έπαιρναν από τη Novartis.
Τα σχετικά έγγραφα τα παρέλαβε η κ.Ράικου πριν ακόμα αποχωρήσει από τη θέση της εισαγγελέως διαφθοράς.
Η κ.Ράικου ήξερε για τα εμβάσματα και ήξερε ότι δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει.
Επειδή είχε τη φωλιά της λερωμένη μετά την παραίτηση της προσπάθησε να διατηρήσει καλές σχέσεις μαζί μου. 
Εμένα με έβλεπε κατ’ ίδιαν δεν χρειαζόταν να μου στείλει μηνύματα συναντηθήκαμε τρεις φορές σε γεύματα 2- 3 ατόμων που δεν ήταν τυχαίες κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά τα προσκάλεσε η ίδια όπως και η ίδια διάλεξε συνδαιτυμόνες πρόσωπα που εμπιστευόταν η ίδια.
Ήξερε ότι δε μιλάω ήξερε ότι ήμουν βλάκας και ρομαντικός τώρα όμως θα  δουν την αντίδραση του βλάκα και του ρομαντικού», κατέληξε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης