Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Facebook λανσάρει e-shop και κοντράρει Amazon και Ebay

H Facebook λανσάρει e-shop και κοντράρει Amazon και Ebay
H Facebook λανσάρει e-shop





Νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με υπηρεσίες ανάλογες αυτών της Amazon και του Ebay, λανσάρει η Facebook.
To «Facebook Shops» θα επιτρέπει στους πωλητές να δημιουργήσουν ψηφιακές βιτρίνες στο Facebook ή το Instagram, γνωστοποίησε η αμερικανική εταιρεία σήμερα (19/5), προσθέτοντας ότι θα συλλέγει πολύτιμα δεδομένα για το τι θέλουν οι καταναλωτές.
Ο Mark Zuckerberg ανέφερε ότι ο στόχος της νέας πλατφόρμας είναι να δώσει ώθηση στις μικρές επιχειρήσεις, ειδικά αυτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα από την πανδημία.
Μιλώντας στους FT, σημείωσε ότι επιτάχυνε τα σχέδια για το λανσάρισμα του «Facebook Shops» για να επωφεληθεί από την εκρηκτική άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Πρόσθεσε ότι το κοινωνικό δίκτυο θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα δεδομένα για να βελτιώσει τις διαφημιστικές του υπηρεσίες και να χρεώνει περισσότερα για αυτές.
«Αν κάποιος περιηγείται σε ένα μαγαζί στην εφαρμογή μας ή αγοράζει κάτι, θα το δούμε αυτό και θα είμαστε σε θέση να το δούμε αυτό για να του κάνουμε καλύτερες προτάσεις για άλλα πράγματα που μπορεί να τον ενδιαφέρουν στο μέλλον».
O Mark Zuckerberg ανέφερε ότι μακροπρόθεσμα «θα ήταν καλό» να φιλοξενηθούν και υπηρεσίες παραγγελίας και διανομής φαγητού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης