Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Χορηγίες της Δίρφυς στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας

tags :
Χορηγίες της Δίρφυς στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας
Στο πλαίσιο της εύρυθμης επιχειρηματικής λειτουργίας και της δέσμευσής της σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, η Δίρφυς συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στο αξιέπαινο έργο οργανισμών και πρωτοβουλιών με στόχο την πρόοδο της κοινωνίας και των πολιτών της
Με στόχο την ανιδιοτελή ενίσχυση και προσφορά στην κοινωνία, η Δίρφυς εξακολουθεί να υποστηρίζει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες προβαίνοντας σε χορηγίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας.
Ειδικότερα, υπό την κοινή δραστηριοποίηση εταιριών-Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στην οποία ανήκει και η Δίρφυς, πραγματοποιήθηκε σημαντική συνεισφορά σε εμφιαλωμένο νερό προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που διανεμήθηκε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επιτελεί αξιόλογο έργο πανελλαδικά προάγοντας έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και ο εθελοντισμός.
Επιπλέον, προσφάτως η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς προσέφερε στο υγειονομικό προσωπικό του Ασκληπιείου Νοσοκομείου της Βούλας ποσότητες νερού ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στην καθοριστική συμβολή και στον καθημερινό προσωπικό αγώνα των
ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.
Στο πλαίσιο της εύρυθμης επιχειρηματικής λειτουργίας και της δέσμευσής της σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, η Δίρφυς συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στο αξιέπαινο έργο οργανισμών και πρωτοβουλιών με στόχο την πρόοδο της κοινωνίας και των πολιτών της.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας.
Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης