Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Πολάκη από τον Πουλή (ΚΕΕΛΠΝΟ)

tags :
Συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Πολάκη από τον Πουλή (ΚΕΕΛΠΝΟ)
Οπως αναφέρει ο κ. Πουλής η συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών γίνεται μετά την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου η οποία καταδίκασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας για δυσφήμιση
Στην συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη προχώρησε ο Σταμάτης Πουλής, πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οπως αναφέρει ο κ. Πουλής η συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών γίνεται μετά την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου η οποία καταδίκασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας για δυσφήμιση.
Ο κ. Πουλής γράφει ότι ο κ. Πολάκης υποχρεούται να του καταβάλει 3.607 ευρώ για αποζημίωση και να διαγράψει από το προφίλ του στο Facebook, την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση που είχε κάνει σε βάρος του. Ακόμα να δημοσιεύσει στο προφίλ του και την καταδικαστική για αυτόν απόφαση του δικαστηρίου.
Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Προχώρησα στη συντηρητική Κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη, όπως ακριβώς προβλέπει ο Νόμος, στο πλαίσιο εφαρμογής της τελεσίδικης Δικαστικής απόφασης με την οποία καταδικάστηκε ως κοινός υβριστής, με αποκλειστικό στόχο να δυσφημίσει έμενα και την οικογένειά μου.
Σύμφωνα με αυτήν, υποχρεούται να μου καταβάλλει το ποσό των 3.607€, να διαγράψει από το προφίλ του στο facebook την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση και να προβεί στη δημοσίευση της καταδικαστικής για αυτόν απόφασης.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης