Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Παραμένει η σύσταση της αγοράς για την Alpha Bank από JP Morgan και Goldman Sachs, μετά τα αποτελέσματα α' 3μηνου 2020

tags :
Παραμένει η σύσταση της αγοράς για την Alpha Bank από JP Morgan και Goldman Sachs, μετά τα αποτελέσματα α' 3μηνου 2020
Η τιμή στόχος που δίνει στην Alpha Bank η Goldman Sachs είναι στα 1,37 ευρώ, με την JP Morgan να είνα πιο φειδωλή, αφού τοποθετεί την τιμή στόχο στα 1,10 ευρώ
Ως "μεικτά" χαρακτήρισαν τα αποτελέσματα της Alpha Bank για το πρώτο τρίμηνο του 2020 οι JP Morgan και Goldman Sachs, οι οποίες διατήρησαν σταθερές τις συστάσεις overweight και buy για τη μετοχή.
Η τιμή στόχος που δίνει η Goldman Sachs είναι στα 1,37 ευρώ, με την JP Morgan να είνα πιο φειδωλή, αφού τοποθετεί την τιμή στόχο στα 1,10 ευρώ.
Ειδικότερα, η Goldman Sachs χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα μεικτά, στη γραμμή των εκτιμήσεων, καθώς ήταν αρνητικά στο μέτωπο των κεφαλαίων και ισχυρά στο μέτωπο των εσόδων.
Συνολικά, οι προβλέψεις ήταν οριακά υψηλότερες από το αναμενόμενο, με τον CoR στο 2,5%.
Image
Από τη μεριά της η JP Morgan, αφού επισήμανε ότι το καθαρό αποτέλεσμα ήταν χαμηλότερο του αναμενομένου, η διοίκηση της τράπεζας έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα, που αντικατοπτρίζεται στην επανέναρξη του project Galaxy (το οποίο τέθηκε σε αναστολή τον Μάρτιο).
Αυτό είναι ένα χρήσιμο σήμα που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη, επιβεβαιώνοντας την εστίαση στη διαχείριση των NPEs.
Η ποιότητα του ενεργητικού παραμένει το κύριο ερώτημα, και η Alpha Bank αναμένει ότι οι εισροές NPE θα γίνουν πιο ορατές από το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης