Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η απάντηση του Trump στη σήμανση του Twitter: Δεν κάνετε τίποτα για την προπαγάνδα της Κίνας

tags :
Η απάντηση του Trump στη σήμανση του Twitter: Δεν κάνετε τίποτα για την προπαγάνδα της Κίνας
Νωρίτερα το twitter τοποθέτηση σήμανση σε ανάρτηση του Donald Trump για τα επεισόδια στη Μινεάπολη
Συνεχίζεται η επίθεση του Donald Trump, στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο Twitter, που νωρίτερα τοποθέτησε σήμανση σε ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου για ανάρτηση του σχετικά με τα επεισόδια στη Μινεάπολη.
«Το Twitter δεν κάνει τίποτα για όλα τα ψέματα και την προπαγάνδα από την Κίνα ή Ριζοσπαστικό Αριστερό Δημοκρατικό Κόμμα.
Έχουν στοχοποιήσει Ρεπουμπλικανούς, Δημοκρατικούς και τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Το άρθρο 230 πρέπει να ανακληθεί από το Κογκρέσο.
Μέχρι τότε, θα ρυθμιστεί!» αναφέρει ο Trump σε ανάρτηση του στο Twitter.
Image

H σήμανση του twitter σε ανάρτηση του Trump

Νωρίτερα -και παρά το πρωτοφανές προεδρικό διάταγμα του Trump, το Twitter τοποθέτηση ειδική σήμανση πάνω από ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, αυτή τη φορά, για τις διαμαρτυρίες στη Μινεάπολη μετά τη δολοφονία του George Floyd.
«Έχουμε αναλάβει δράση για να αποτρέψουμε κι άλλους να εμπνευστούν να διαπράξουν βίαιες πράξεις, αλλά διατηρήσαμε το Tweet, διότι είναι σημαντικό το κοινό να μπορεί να βλέπει το tweet δεδομένης της σχέσης με τα τρέχοντα σημαντικά θέματα» αναφέρει το twitter σήμερα (29/5/2020) το πρωί.
Image

Σε δύο tweets, ο Trump απείλησε να φέρει την Εθνική Φρουρά για να ελέγξει την κατάσταση και χρησιμοποίησε τη φράση, «όταν αρχίζει η λεηλασία, αρχίζουν οι πυροβολισμοί».
«Δεν μπορώ να σταματήσω και να παρακολουθώ αυτό να συμβαίνει σε μια μεγάλη αμερικανική πόλη, τη Μινεάπολη», είπε, κατηγορώντας τον δήμαρχο Jacob Frey για κοινωνική αναταραχή στην πόλη.
«…αυτοί οι φονιάδες δεν τιμούν τη μνήμη του George Floyd και δεν θα το αφήσω να συμβεί» αναφέρει ο Trump.
«Μόλις μίλησα με τον Κυβερνήτη Tim Walz και του είπα ότι ο Στρατός είναι μαζί του» επισημαίνει επίσης.

Το διάταγμα για τα κοινωνικά δίκτυα

Το προαναγγελθέν διάταγμα για τα κοινωνικά δίκτυα υπεγράφη, τελικά, την Πέμπτη το βράδυ.
Το διάταγμα ενδέχεται να αλλάξει την Ενότητα 230, η οποία προστατεύει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από δικαστικές διαφορές.
Το διάταγμα στοχεύει να τροποποιήσει τη νομική προστασία που έχουν τεχνολογικοί κολοσσοί από αγωγές για περιεχόμενο που φιλοξενείται στις πλατφόρμες τους, όπως είπε ο Trump σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης