Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η «ουρά» των πωλήσεων λόγω MSCI πιέζει και σήμερα τη μετοχή της Τιτάν – Υψηλός ο όγκος

tags :
Η «ουρά» των πωλήσεων λόγω MSCI πιέζει και σήμερα τη μετοχή της Τιτάν – Υψηλός ο όγκος
Οι συναλλαγές την περασμένη Παρασκευή ξεπέρασαν τα 3,6 εκατ. τεμάχια ενώ έμειναν ανεκτέλεστες πωλήσεις συνολικού όγκου άνω των 1 εκατ. τεμαχίων 
Με όγκο που ξεπερνά τις 210 χιλ. τεμάχια, η μετοχή της Τιτάν πιέζεται και στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία είναι ανοδική κατά 1% σε επίπεδο γενικού δείκτη.
Η μετοχή διαπραγματεύεται στα 11,16 ευρώ με απώλειες 1,2% και αποτίμηση 920 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται πως την περασμένη Παρασκευή, όπου στις τελικές δημοπρασίες έγιναν οι κινήσεις αναδιάρθρωσης των χαρτοφυλακίων λόγω της εξόδου των τριών συστημικών τραπεζών και της Τιτάν από τον MSCI Greece Standard, η μετοχή της Τιτάν έκανε υψηλό όγκο συναλλαγών 3,7 εκατ. τεμάχια με συνολικό αριθμό μετοχών 82,4 εκατ. τεμάχια.
Επιπλέον στην πλευρά των πωλητών και στα 11,30 ευρώ που έκλεισε με απώλειες 8,87% έμειναν ανεκτέλεστες πωλήσεις συνολικού όγκου λίγο πάνω από 1 εκατ. τεμάχια.
Αυτές οι πωλήσεις που έμειναν ανεκτέλεστες φαίνεται πως πιέζουν σήμερα τη μετοχή χωρίς ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα να φαίνεται πρόθεση για να πωληθούν με βιασύνη, που θα μπορούσε να οδηγήσει τη μετοχή σε νέες μεγάλες απώλειες.
Η μετοχή από την αρχή του έτους καταγράφει απώλειες 40% αρκετά μεγαλύτερες από αυτές της αγοράς, ενώ το χαμηλό που έγραψε μέσα στην κρίση λόγω Covid-19 ήταν στα 8,55 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης