Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στήριξη Πέτσα σε Θεοχάρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη χώρα σε μόνιμη καραντίνα

tags :
Στήριξη Πέτσα σε Θεοχάρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη χώρα σε μόνιμη καραντίνα
Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την αποπομπή του κ. Θεοχάρη από την κυβέρνηση
Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και στις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει η κυβέρνηση.
«H κυβέρνηση, με τη στήριξη όλων των Ελλήνων, αντιμετωπίζει ψύχραιμα και με επιτυχία μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του τουρισμού από τον αρμόδιο υπουργό.
Και συνεχίζει: «Σε μια χρονιά που όλοι προεξοφλούσαν ότι θα ήταν χαμένη για τον τουρισμό, η Ελλάδα ξανανοίγει τις πύλες της στον κόσμο.
Ανοίγουμε τη χώρα μας στους επισκέπτες με κανόνες, με αίσθημα φιλοξενίας και καλωσορίσματος.
Η κυβέρνηση ενωμένη, με όλους τους υπουργούς προσηλωμένους στον κοινό στόχο, συνεχίζει με σύνεση και υπευθυνότητα την υλοποίηση του Σχεδίου της.
Ενός δυναμικού Σχεδίου που προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Και με στόχο την μέγιστη ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες.
Αντίθετα, όποτε κλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κατάσταση για τη χώρα, απέτυχε παταγωδώς.
Σήμερα συνεχίζει να κάνει καταστροφικές συστάσεις.
Το μόνο που θέλει είναι κλειστές επιχειρήσεις, κλειστά μαγαζιά, κλειστά σχολεία, κλειστά ξενοδοχεία.
Θέλει δηλαδή τη χώρα σε μόνιμη καραντίνα και τους εργαζόμενους σε απελπισία.
Υ.Γ. Η στοχοποίηση του υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει.
Και πέφτει στο κενό».

Tην αποπομπή του Χάρη Θεοχάρη από την κυβέρνηση, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την αποπομπή του κ. Θεοχάρη από την κυβέρνηση.
Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει ότι «μετά το πρωτοφανές φιάσκο της περασμένης εβδομάδας, όταν Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού αλληλοκαρφώνονταν δημοσίως για την γκάφα με τις ζώνες επικινδυνότητας των νησιών και τις καθυστερήσεις με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα να διασύρει τη χώρα μας και να υποβαθμίζει το τουριστικό μας προϊόν».
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, τη μία μέρα το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει κατάλογο με 29 χώρες για τις οποίες ανοίγουν τα σύνορα και την αμέσως επόμενη αναρτά κατάλογο του ΥΠΕΞ με διαφορετικό περιεχόμενο, που περιλαμβάνει ακόμα και αεροδρόμια υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA).
Ξεχνώντας φυσικά και στις δύο περιπτώσεις τις αρχικές του δεσμεύσεις για διαγνωστικά τεστ.
Η αντιφατικότητα, η ασυνεννοησία και η αδυναμία συνεργασίας των υπουργείων προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στον ελληνικό τουρισμό. Επιπρόσθετα, όμως, προκαλεί ένταση και προβλήματα ακόμα και στις διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας με φιλικές χώρες.
Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μετά από αυτό το μπάχαλο να στείλει τον κ. Θεοχάρη σπίτι του.
Η κρίσιμη συγκυρία δεν συγχωρεί λάθη που βλάπτουν το διεθνές κύρος της χώρας μας, τις προοπτικές οικονομικής ανάκαμψης και εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης