Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cuomo (Νέα Υόρκη): Η αστυνομία απέτυχε να κάνει τη δουλειά της, ο δήμαρχος υποτίμησε το πρόβλημα

Cuomo (Νέα Υόρκη): Η αστυνομία απέτυχε να κάνει τη δουλειά της, ο δήμαρχος υποτίμησε το πρόβλημα
O κυβερνήτης της A. Cuomo επέκρινε τον D. Trump και δήλωσε ότι η αστυνομία της πολιτείας απέτυχε να προστατεύσει τις επιχειρήσεις και τους πολίτες από τις λεηλασίες και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες
Μετά τον κύκλο επεισοδίων που άνοιξε για ακόμη μια νύχτα και την απαγόρευση κυκλοφορίας σε δεκάδες πολιτείες, ανάμεσα στις οποίες και η Νέα Υόρκη, ο κυβερνήτης της A. Cuomo επέκρινε τον D. Trump και δήλωσε ότι η αστυνομία της πολιτείας απέτυχε να προστατεύσει τις επιχειρήσεις και τους πολίτες από τις λεηλασίες και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.
«Η αστυνομία της Νέας Υόρκης και ο δήμαρχος δεν έκαναν τη δουλειά τους τη χθεσινή νύχτα», είπε ο Cuomo κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης τύπου που παραχωρεί για τον κορωνοϊό, αναφερόμενος στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και τον δήμαρχο Bill de Blazio.
«Πιστεύω ότι ο δήμαρχος υποτιμά το μέγεθος του προβλήματος», επεσήμανε ακόμη.
Σύμφωνα με τον Cuomo, η αστυνομία της Νέας Υόρκης θα έπρεπε να κινητοποιήσει μεγαλύτερο αριθμό από τους 38.000 αστυνομικούς της, για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά λεηλασιών και βανδαλισμών.
Επιπλέον, ο Cuomo επέκρινε τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την απάντησή του στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε ολόκληρη τη χώρα υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποίησε τη θέση του και τη δυνατότητα δημόσιου λόγου που έχει για να επικεντρωθεί κυρίως σε όσους κάνουν λεηλασίες, προκειμένου να «μην χρειαστεί να μιλήσει για τη δολοφονία» του G. Floyd.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης