Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μετά το Twitter και το Snapchat θα μπλοκάρει τα μηνύματα του Trump

Μετά το Twitter και το Snapchat θα μπλοκάρει τα μηνύματα του Trump
Το Snapchat μια εφαρμογή ιδιαίτερα δημοφιλής ανακοίνωσε την απόφασή του πως θα σταματήσει να προβάλει τα μηνύματα του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump
Μετά το Twitter και η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και φωτογραφιών Snapchat στρέφεται κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.
Το Snapchat, μια εφαρμογή ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των νέων, κατηγόρησε την Τετάρτη τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump ότι υποκινεί τη «φυλετική βία» και ανακοίνωσε την απόφασή του πως θα σταματήσει να προβάλει τα μηνύματά του, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος.
Τα μηνύματα του Αμερικανού προέδρου πάντως θα είναι ορατά για τους εγγεγραμμένους χρήστες στον λογαριασμό του και θα είναι προσβάσιμα όταν κάποιος χρήστης κάνει συγκεκριμένη αναζήτηση.
«Δεν θα ενισχύσουμε τις φωνές που υποκινούν στη φυλεκτική βία και την αδικία προβαλλόμενοι δωρεάν στο Discover» το «ενημερωτικό δελτίο» του δικτύου, πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι τον αντίθετο δρόμο ακολουθεί το Facebook, με τον Mark Zuckerberg να επιμένει να προβάλλει τα μηνύματα του Τραμπ παρά τις σφοδρές αντιδράσεις άλλων στελεχών και υπαλλήλων της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης