Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli Follie: Σε εκούσια εκκαθάριση η FF Group Sourcing Limited

tags :
Folli Follie: Σε εκούσια εκκαθάριση η FF Group Sourcing Limited
Η εν λόγω απόφαση εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια εξυγίανσης της Εταιρείας και των διεθνών δραστηριοτήτων της
Η Folli Follie ανακοίνωσε ότι στις 5 Ιουνίου 2020 θα λάβει χώρα Γενική Συνέλευση των εταίρων της εδρεύουσας στο Χονγκ Κονγκ θυγατρικής της εταιρείας “FF Group Sourcing Limited”.
Κατά την εν λόγω Γενική Συνέλευση, η Εταιρεία (κατέχουσα το 99,9% του μετοχικού κεφαλαίου) θα αποφασίσει την θέση της FF Group Sourcing Limited, υπό την οποία ενοποιούνται τα οικονομικά αποτελέσματα του υπο-ομίλου APAC, σε εκούσια εκκαθάριση.
Οι κ.κ. Derek Lai Kar Yan και Ben Yip της Deloitte Touche Tohmatsu (Hong Kong) θα οριστούν εκκαθαριστές, γεγονός που διασφαλίζει την βέλτιστη διαχείριση της εναπομείνασας αξίας εντός του υπο-ομίλου APAC, καθώς και την αγαστή συνδρομή στο πλαίσιο του εν εξελίξει διαχειριστικού ελέγχου και των εν γένει ερευνών από τις δικαστικές και εποπτικές αρχές.
Η εν λόγω απόφαση εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια εξυγίανσης της Εταιρείας και των διεθνών δραστηριοτήτων της.
Η εταιρεία θα εργαστεί από κοινού με τους εκκαθαριστές της FF Group Sourcing Limited, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση της εκμετάλλευσης του χαρτοφυλακίου σημάτων της Εταιρείας στην περιοχή APAC και η ομαλή μετάβαση των συναφών δραστηριοτήτων σε υγιή πλέον βάση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης