Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο ΗΡΩΝ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

tags :
Ο ΗΡΩΝ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Ο ΗΡΩΝ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με νέες υπηρεσίες ενέργειας που οδηγούν σε ένα πράσινο μέλλον με μηδενικές εκπομπές CO2
Η προστασία του περιβάλλοντος και οι επενδύσεις στην καθαρή ενέργεια αποτελούν στρατηγικές προτεραιότητες του Ομίλου ΗΡΩΝ.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ΗΡΩΝ προχώρησε στη δημιουργία της νέας σειράς υπηρεσιών EcoLive, που ανακοινώθηκαν επίσημα σήμερα και θα είναι διαθέσιμες για τους καταναλωτές από φέτος το καλοκαίρι.
Οι υπηρεσίες EcoLive περιλαμβάνουν την οικιακή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των φωτοβολταϊκών συστημάτων EcoRoof, τα ειδικά σχεδιασμένα τιμολογιακά προγράμματα EcoDrive για τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς και το EcoMove, την πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία car sharing εταιρικών αυτοκινήτων.
Το ΗΡΩΝ EcoRoof, που λανσάρεται την Παρασκευή 5/6, αποτελεί μία ολοκληρωμένη υπηρεσία ενεργειακού συμψηφισμού (net-metering) φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες.
Ο ΗΡΩΝ προσφέρει προνομιακή χρηματοδότηση μέσω τραπεζικού δανεισμού, έως και 100% της αξίας του φωτοβολταϊκού συστήματος, που θα εγκατασταθεί στη στέγη του ακινήτου και μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής έως και 72 μήνες.
Επιπλέον, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μελέτη, το σχεδιασμό, τη διαδικασία αδειοδότησης, καθώς και την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος και προσφέρει επιπλέον κατασκευαστική εγγύηση, δωρεάν συντήρηση του φωτοβολταϊκού συστήματος για δύο χρόνια και δωρεάν χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας myEcoRoof, η οποία παρέχει συγκριτικά στοιχεία παραγωγής και κατανάλωσης, καιρικές συνθήκες και online επικοινωνία για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.
Μέσω του EcoRoof Tool οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν εντελώς δωρεάν τι θα κερδίσουν από την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη τους.
Ο χρήστης απλώς ορίζει την οροφή του ακινήτου του στο χάρτη, συμπληρώνει τα στοιχεία της κατανάλωσής του και λαμβάνει άμεσα μία προσφορά με το εκτιμώμενο οικονομικό όφελός του.
Τα νέα προγράμματα ηλεκτροκίνησης ΗΡΩΝ EcoDrive είναι ειδικά σχεδιασμένα για κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων, προσφέροντάς τους όλα τα πλεονεκτήματα των οικιακών και επαγγελματικών προγραμμάτων UP, αλλά και δωρεάν το 50% της νυχτερινής κατανάλωσης του σπιτιού, για τη φόρτιση των ηλεκτρικών τους αυτοκινήτων, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση νυχτερινού μετρητή.
Επιπλέον, για όποιον επιλέξει τα προγράμματα EcoDrive, ο ΗΡΩΝ εξασφαλίζει την προμήθεια 100% ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), μέσω της έκδοσης Εγγυήσεων Προέλευσης.
Τέλος, παρέχει τη δυνατότητα μελέτης, προμήθειας και εγκατάστασης ηλεκτρικού φορτιστή στο χώρο του πελάτη.
Το EcoMove είναι μια νέα υπηρεσία Επαγγελματικού Διαμοιρασμού (Car Sharing) εταιρικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Απευθύνεται σε εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να αποκτήσουν εταιρικό στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων και θέλουν να διαθέσουν την υπηρεσία στο προσωπικό τους, για να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη, αλλά και να συμβάλλουν ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Στο σύνολό τους, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες ΗΡΩΝ EcoLive, εξυπηρετούν απόλυτα όλες τις ανάγκες του σήμερα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θέτουν τις βάσεις για ένα πιο καθαρό, πιο πράσινο αύριο, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες του ΗΡΩΝΑ την ευκαιρία να πάρουν τη δύναμη της πράσινης ενέργειας στα χέρια τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης