Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Με τους συγγενείς του Floyd θα συναντηθεί ο Biden - Μήνυμά του θα προβληθεί στην κηδεία

ΗΠΑ: Με τους συγγενείς του Floyd θα συναντηθεί ο Biden - Μήνυμά του θα προβληθεί στην κηδεία
O πρώην αντιπρόεδρος μεταναίνει στο Χιούστον για να συλλυπηθεί τους συγγενείς του Floyd
Στο Χιούστον μεταβαίνει αύριο Δευτέρα ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές εκλογές Joe Biden όπου θα συναντηθεί με την οικογένεια του George Floyd.
Μετά τις δεσμεύσεις για μέτρα κατά του ρατσισμού σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, ο Biden σχεδιάζει την προεκλογική του εκστρατεία γύρω από τις αντί ρατσιστικές διαδηλώσεις που σαρώνουν τις ΗΠΑ και ολόκληρο τον κόσμο, μετά την βάναυση δολοφονία του 46χρονους George Floyd στη Μινεάπολλις.
Όπως ανέφεραν συνεργάτες του Biden, ο πρώην αντιπρόεδρος θα συλλυπηθεί τους συγγενείς του Floyd και θα βιντεοσκοπήσει ένα μήνυμα που θα προβληθεί στην κηδεία του 46χρονου.
Δεν πρόκειται όμως να παραστεί στην τελετή αυτή, ώστε να μην την διαταράξει καθώς σε μια τέτοια περίπτωση η Μυστική Υπηρεσία θα έπρεπε να λάβει μέτρα για την προστασία του όσο θα βρισκόταν εκεί.
Οι υποστηρικτές του Biden συχνά εγκωμιάζουν την ικανότητά του να παρηγορεί ανθρώπους που πενθούν καθώς και ο ίδος έχει χάσει αγαπημένα του πρόσωπα.
Η πρώτη σύζυγός του και η ενός έτους κόρη τους σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα πριν από πολλά χρόνια ενώ ο πρωτότοκος γιος του, Βο πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης