Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι μετοχές των Amazon, Apple, Facebook και Microsoft, έκλεισαν σε ιστορικά υψηλά

Οι μετοχές των Amazon, Apple, Facebook και Microsoft, έκλεισαν σε ιστορικά υψηλά
Η αποτίμηση της αξίας των Αmazon, Apple, Facebook και Microsoft, αγγίζει πλέον τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια, με την Apple να ηγείται, αποτιμούμενη σχεδόν στο 1,5 τρισεκατομμύριο δολάρια
Σε νέα υψηλά ρεκόρ όλων των εποχών, έκλεισαν οι τιμές των μετοχών των Amazon, Apple, Facebook και Microsoft σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου, μια μέρα που και ο δείκτης Nasdaq κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Οι μετοχές των Τεχνολογικών Κολοσσών Facebook, Apple και Amazon σημείωσαν άνοδο περισσότερο από 3%, ενώ η Microsoft έκλεισε με άνοδο μόλις 0,8% ή 189,8 δολάρια/μετοχή.
Αναλυτικά, η Facebook έκλεισε με άνοδο +3,14% ή 238,67 δολάρια/μετοχή, η Apple με άνοδο +3,16% ή 343,99 δολάρια/μετοχή, και η Amazon με άνοδο +3,04% ή 2,600.86 δολάρια/μετοχή.
Ο δείκτης τεχνολογίας Nasdaq Composite αυξήθηκε κατά 0,3%, υπερβαίνοντας ενδοσυνεδριακά, τις 10.000 μονάδες για πρώτη φορά, κλείνοντας τελικά στις 9.953,75 μονάδες.
Ο S&P 500 έπεσε περίπου κατά 0,8%.
Η αποτίμηση της αξίας και των τεσσάρων εταιρειών αγγίζει τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια, με την Apple να ηγείται, αποτιμούμενη σχεδόν στο 1,5 τρισεκατομμύριο δολάρια.
Η Facebook είναι η μόνη εκ των εταιριών, που αποτιμάται λίγο κάτω από το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, ενώ η μητρική εταιρεία της Google, η Alphabet, είναι η μόνη από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας, που οι μετοχές της δεν σημείωσαν υψηλό όλων των εποχών.
Εξακολουθεί να είναι περίπου 5% πίσω από το υψηλό όλων των εποχών των 1.524,87 δολαρίων, όπου έκλεισε στις 19 Φεβρουαρίου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης