Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που έδωσε σε κάθε ΜΜΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που έδωσε σε κάθε ΜΜΕ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος "τελεί  σε πανικό έχοντας υπογράψει τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε ανύπαρκτα ΜΜΕ", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί να γράφει έκθεση ιδεών για να μη δώσει τελικά καμία ουσιαστική απάντηση, μπορεί να πράξει κάτι πολύ απλό: Να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που έδωσε σε κάθε ΜΜΕ», αναφέρει σε νέα του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον Στ. Πέτσα.
«Τι φοβάται και την κρύβει, αφού είναι όλα καλώς καμωμένα;
Η απάντηση είναι απλή: Τελεί σε πανικό έχοντας υπογράψει τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε ανύπαρκτα ΜΜΕ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει «επειδή, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, ολόκληρη η κοινωνία και η πλειοψηφία των ίδιων των ΜΜΕ αναρωτιούνται πού πήγαν τελικά τα 20 εκατ. ευρώ, ας απαντήσει τουλάχιστον κάποιο άλλο από τα στελέχη του Μαξίμου που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη σκανδαλώδη υπόθεση.
- Θα δώσουν τη λίστα με τα ποσά που πήρε κάθε ΜΜΕ στη δημοσιότητα;
- Με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα σε κάθε Μέσο;
- Ισχύουν οι πληροφορίες για 800.000 ευρώ σε ένα μόνο ηλεκτρονικό Μέσο;».
«Όσο κι αν υπεκφεύγει το Μέγαρο Μαξίμου, θα αναγκαστεί τελικά να λογοδοτήσει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι προηγήθηκε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου , Στ. Πέτσα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ουδέποτε τέθηκε ως κριτήριο αποκλεισμού από την εκστρατεία η πολιτική τοποθέτηση ενός Μέσου.
Αντίθετα, συμμετείχαν Μέσα Ενημέρωσης που ασκούν έντονη κριτική στο έργο της κυβέρνησης, όπως για παράδειγμα, η «Αυγή», η «Εφημερίδα των Συντακτών», ο «Ριζοσπάστης», ο «Δρόμος της Αριστεράς», ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» κ.ά., όπως φάνηκε από τον σχετικό πίνακα που κατέθεσα στη Βουλή των Ελλήνων με τα 1.232 Μέσα που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης