Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Γιατί τα road shows Wood και ΕΧΑΕ βρίσκονται στο επίκεντρο των επενδυτών

Γιατί τα road shows Wood και ΕΧΑΕ βρίσκονται στο επίκεντρο των επενδυτών
Σε ότι αφορά τις τράπεζες η ατζέντα εκ νέου θα κινηθεί στα κόκκινα δάνεια την εκκαθάριση των ισολογισμών των τραπεζών στην ποιότητα του ενεργητικού
Σήμερα 15 Ιουνίου και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 θα λάβει χώρα το συνέδριο της Wood στο οποίο διαδικτυακά θα συμμετέχουν οι ελληνικές τράπεζες με ατζέντα παρόμοια με εκείνη που συμμετείχαν και στα υπόλοιπα συνέδρια της προηγούμενης εβδομάδας (Goldman Sachs και Delphi Forum)..
Eπίσης σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 18 ιουνίου 2020 θα διαρκέσει στο συνέδριο της ΕΧΑΕ που πραγματοποιείται επίσης διαδικτυακά και που όπως σημειώνουν έγκυροι παράγοντες συγκεντρώνει μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους ξένους θεσμικούς επενδυτές.
Πρόκειται για το συνέδριο του Χρηματιστηρίου με έδρα τη Νέα Υόρκη που για πρώτη χρονιά θα λάβει χώρα επίσης διαδικτυακά.
Σε ότι αφορά τις τράπεζες η ατζέντα εκ νέου θα κινηθεί στα κόκκινα δάνεια την εκκαθάριση των ισολογισμών των τραπεζών στην ποιότητα του ενεργητικού και τέλος στις προοπτικές και την χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.
Το συνέδριο της ΕΧΑΕ που είναι Greek Forum θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ξένων διότι αναμένεται να αποτελέσει μια ακτινογραφία της ελληνικής οικονομίας την οποία δείχνουν να έχουν απόλυτη ανάγκη οι ξένοι επενδυτές που αναζητούν νέες ευκαιρίες για επένδυση. Θα παρουσιαστούν προβλήματα κλάδων επιχειρήσεων και δυνατότητες χρηματοδότησης.

Ειρήνη  Σακελλάρη
irini9901@yahoo.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης