Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intrakat: Σε τροχιά ολοκλήρωσης τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω - Ιούλιο 2020 παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου

tags :
Intrakat: Σε τροχιά ολοκλήρωσης τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω - Ιούλιο 2020 παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου
Σε τροχιά ολοκλήρωσης βρίσκονται τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω, ενώ εντός του Ιουλίου παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου, όπως αναφέρει η Intrakat
Σε τροχιά ολοκλήρωσης βρίσκονται τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω, ενώ εντός του Ιουλίου παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου, όπως αναφέρει η Intrakat σε σχετική ανακοίνωση με την ευκαιρία της επίσκεψης στο αεροδρόμιο Σαντορίνης του πρωθυπουργού και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών αυτό το Σαββατοκύριακο.
Σημειώνεται ότι η ομάδα της Intrakat έχει ολοκληρώσει τα πρώτα 10 αεροδρόμια, καταβάλλοντας "τιτάνια προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι παρενέργειες του Covid-19 στην λειτουργία των εργοταξίων της εταιρείας, αναπτύσσοντας μια τεχνογνωσία μοναδική για τα παγκόσμια δεδομένα μέσα σε ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες", όπως σημειώνει η εισηγμένη.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Σαντορίνη για το "άνοιγμα" του Ελληνικού τουρισμού ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο νέο αεροδρόμιο από τον κ. Πέτρο Σουρέτη, CEO Intrakat και τους κ.κ. Βαγγέλη Μπαλτά, CFO και Ηλία Μαραγκάκη, COO Fraport Greece.
Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου αεροδρομίου από τον κ. Πέτρο Σουρέτη, τον κ. Δημήτρη Παππά Εντεταλμένο Σύμβουλο Intrakat καθώς και τον κ. Bill Fullerton, CTO Fraport Greece.
Ο κ. Πέτρος Σουρέτης δήλωσε στο πλαίσιο των επισκέψεων "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Fraport Greece για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Intrakat σ’ αυτό το δύσκολο και παγκόσμια μοναδικό εγχείρημα που αφορά την υλοποίηση μέσω EPC contract ταυτόχρονα 14 αεροδρομίων σε λειτουργία".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης