Χρηματιστήριο

ΧΑ: Το ανοδικό άνοιγμα που αναμένεται στην Ευρώπη θα βοηθήσει την εγχώρια αγορά

tags :
ΧΑ: Το ανοδικό άνοιγμα που αναμένεται στην Ευρώπη θα βοηθήσει την εγχώρια αγορά
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό κάνει τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην πορεία των διεθνών αγορών 
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό, οι αναλυτές περιμένουν πως οι επενδυτές θα στρέψουν το βλέμμα τους στις αγορές του εξωτερικού.
Οι ευρωπαϊκές αγορές ετοιμάζονται να ανοίξουν με σημαντική άνοδο, εξέλιξη που θα βοηθήσει και τους επενδυτές του ΧΑ να βελτιώσουν τη διάθεσή τους για ανάληψη ρίσκου.
Οι συναντήσεις των επενδυτών με τους εκπροσώπους των ελληνικών εταιρειών στο πλαίσιο του διαδικτυακού ελληνικού φόρουμ, ίσως διαφοροποιήσει κάποιες μετοχές στη σημερινή αλλά και στις επόμενες συνεδριάσεις.
Χθες κατά την πρώτη μέρα του φόρουμ, οι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης αναφέρθηκαν στα σχέδια της Κυβέρνησης αλλά και στο γεγονός ότι το μεγάλο project του Ελληνικού είναι έτοιμο να ξεκινήσει.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών.

Eurobank Equities
Με άνοδο αναμένεται να ανοίξουν σήμερα οι ελληνικές μετοχές καθώς οι παγκόσμιες αγορές ετοιμάζονται για σημαντική άνοδο βοηθούμενες από τη βελτίωση της διάθεσης για ανάληψη ρίσκου, λόγω των πολιτικών στηρίξεων.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να ανοίξει σε θετικό έδαφος.

Beta
Αντίδραση αναμένεται στις μεγάλες αγορές και υποστηρίζει μία θετική κίνηση στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης