Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ανοίγει 19 Ιουνίου το Costa Navarino - Από Έλληνες οι πρώτες κρατήσεις

Ανοίγει 19 Ιουνίου το Costa Navarino - Από Έλληνες οι πρώτες κρατήσεις
Ψηλά ο ιατρικός πήχης για την προστασία του προσωπικού και των επισκεπτών
Πρεμιέρα με περιορισμένες προσφορές υποδέχεται σήμερα το Costa Navarino το διαμάντι της Πελοποννήσου τους πρώτους Έλληνες επισκέπτες για ολιγοήμερες διακοπές ανοίγοντας ουσιαστικά την τουριστική σεζόν εν μέσω της πανδημίας του COVID 19.
Οι κρατήσεις των ξένων τουριστών μέχρι χθες κινούνταν σε χαμηλά επίπεδα ενώ τις προηγούμενες χρονιές αποτελούσαν το βασικό κορμό των επισκεπτών του ξενοδοχείου.
Η διοίκηση της επιχείρησης ανοίγει σήμερα τις πύλες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος  υποδεχόμενη τους πρώτους Έλληνες πελάτες  και την ίδια στιγμή έχει καλύψει με το παραπάνω τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί  καθημερινά θερμομετρήσεις  και μοριακά τεστ  τόσο στο προσωπικό όσο και στους επισκέπτες της τουριστικής μονάδας.
Επιπλέον διαθέτει υγειονομική μονάδα η οποία θα λειτουργεί προληπτικά αλλά και στην περίπτωση που χρειαστεί να απομονώσει άμεσα κάποιο περαστικό που εμφανίσει κάποιες ενδείξεις.
Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης τα προσωπικό της ξενοδοχειακής μονάδος είναι αρκετά υψηλότερο σε σχέση με τις κρατήσεις δωματίων που έχει γίνει σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.  Οι ξένοι τουρίστες ακόμη δεν εμφανίζονται ακόμη  στον κατάλογο των κρατήσεων με αποτέλεσμα οι εγχώριες τουριστικές μονάδες να …κοιτούν προς την εσωτερική αγορά η οποία να σημειωθεί έχει μικρές δυνατότητες.
Πάντως το επιτελείο ευελπιστεί ότι θα αποκατασταθεί σταδιακά η τουριστική κίνηση από το εξωτερικό και σημειώνει ότι πρόκειται για το μεγάλο στοίχημα της φετινής περιόδου εν μέσω πανδημίας.  
Σε συνάντηση του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη,  με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρο Βασιλικό και με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, ενώ συμμετείχε τηλεφωνικά και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γρηγόρης Τάσιος, συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί από κοινού μια πρότυπη σύμβαση για να στηριχθεί η έναρξη της συνεργασίας των καταλυμάτων με τους γιατρούς τόσο σε περιφερειακό όσο και τοπικό επίπεδο.
Ήδη περισσότεροι από 500 ιατροί έχουν δηλωθεί από καταλύματα σε όλη την επικράτεια στις πλατφόρμες πιστοποίησης των τουριστικών επιχειρήσεων.
Το Costa Navarino διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των παραθεριστικών κατοικιών προς πώληση και παρουσιάζει μια νέα γειτονιά 42 πολυτελών Βιλών.
Η νέα γειτονιά των Costa Navarino Residences ονομάζεται Rolling Greens κι αναπτύσσεται εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων Navarino Dunes, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου. Στη Rolling Greens θα δημιουργηθούν Βίλες 235-295τ.μ. με 3-4 υπνοδωμάτια σε περιβάλλοντα χώρο από 700τ.μ έως 1.300τ.μ. και τιμή εκκίνησης από 1,2εκ. Ευρώ. Η πλούσια Μεσσηνιακή φύση, οι άπειρες δυνατότητες για σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, τα signature γήπεδα γκολφ, η μαγευτική παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1 χλμ., η εύκολη πρόσβαση όλο το χρόνο, η ασφάλεια μιας προστατευμένης περιοχής, καθώς και η χαμηλή δόμηση που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που κάνουν τη νέα πρόταση των Costa Navarino Residences μοναδική.
Μέχρι σήμερα από τα δύο προηγούμενα  προγράμματα πώλησης πολυτελών  βιλών  και  διαμερισμάτων υπήρχε ανταπόκριση καθώς έγιναν συμβόλαια  αγοραπωλησίας για το 50% των μονάδων που είχαν  προσφερθεί προς πώληση. Για τα διαμερίσματα η αξία του ήταν στις 550.000 ευρώ  και για  τις πολυτελείς βίλες από 2,8 εκατ. ευρώ με συνολική  επιφάνεια απλό 350 τ.μ έως 1100  τ.μ.

Νίκος Θεοδωρόπουλος 
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης