Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δικηγόρος Μιωνή: Έχουμε κι άλλα στοιχεία - Θα τα καταθέσουμε εν ευθέτω χρόνω

Δικηγόρος Μιωνή: Έχουμε κι άλλα στοιχεία - Θα τα καταθέσουμε εν ευθέτω χρόνω
Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο επιχειρηματίας έχει στα χέρια του κι άλλα ηχητικά ντοκουμέντα
Για επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, έκανε λόγο ο δικηγόρος του επιχειρηματία.
Ειδικότερα, ο Πέτρος Πανταζής μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha επεσήμανε «ο κ. Μιωνής έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του και δείχνουν όλα την αλήθεια.
Τα αποδεικτικά στοιχεία εμφανίζονται εκεί που πρέπει, ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής.
Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν εμφανιστεί και μέλλει να εμφανιστούν θα κατατεθούν στην προανακριτική».
Ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε να διευκρινίσει εάν πρόκειται για νέες ηχογραφήσεις, κι ερωτηθείς σχετικά, απάντησε: «Να υποθέσετε βασίμως ότι υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία».
Ερωτηθείς εάν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη συνάντηση στο Μαξίμου μεταξύ του κ. Μιωνή, του κ. Παπαγγελόπουλου και του κ. Παππά, είπε: «Αφήστε μας σε μεταγενέστερο χρόνο να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις...».
Στην ερώτηση για το αν υπήρξε «παρέμβαση» στο ηχητικό που ήρθε στη δημοσιότητα, ο δικηγόρος του κ. Μιωνή απάντησε: «Προκαλώ τον οποιονδήποτε να πάει το ηχητικό ντοκουμέντο στη ΓΑΔΑ για να ελεγχθεί.
Δεν θα βρεθεί καμία κοπτοραπτική, καμία αφαίρεση, καμία συρραφή».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης