Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές μετά το πρόσφατο sell off – Οι τράπεζες στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές μετά το πρόσφατο sell off – Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Το κλίμα στο εξωτερικό θα συνεχίσει να δίνει κατεύθυνση στην εγχώρια αγορά, καθώς απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις από το εσωτερικό
Με τις αγορές του εξωτερικού να προσπαθούν να αντιδράσουν ανοδικά μετά το πρόσφατο sell off, οι αναλυτές περιμένουν ανοδική αντίδραση και από το ΧΑ.
Το κλίμα στο εξωτερικό θα συνεχίσει να δίνει κατεύθυνση στην εγχώρια αγορά, καθώς απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις από το εσωτερικό.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι μετοχές που κατέγραψαν σημαντική πτώση στις προηγούμενες συνεδριάσεις και κυρίως οι τράπεζες.
Η Aegean Airlines δημοσίευσε χθες αποτελέσματα πρώτου τριμήνου, αλλά ήδη η διοίκηση είχε δώσει ενημέρωση για την πορεία τους.
Η γενική συνέλευση της Jumbo ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,2350 ευρώ με τη μετοχή να διαπραγματεύεται χωρίς το σχετικό δικαίωμα στις 30 Ιουνίου.
Οι αναλυτές περιμένουν πως σε αυτό το μέρισμα θα προστεθεί το τελικό για τη χρήση 2020 και θα ανέλθει συνολικά στα 0,47 ευρώ.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η ελληνική αγορά να λάβει κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές οι οποίες δείχνουν πως θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν μετά το πρόσφατο sell-off.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί ανοδικά ακολουθώντας τις διεθνείς αγορές.

Beta
Μία αντίδραση είναι στα σημερινά πλάνα μετά από δύο μέρες μεγάλων απωλειών, με τις τράπεζες να είναι στο επίκεντρο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης