Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Το κουράγιο των ανθρώπων που ξεπέρασαν τεράστιες δυσκολίες πρέπει να αναδειχθεί ως παράδειγμα προς μίμηση

Μητσοτάκης: Το κουράγιο των ανθρώπων που ξεπέρασαν τεράστιες δυσκολίες πρέπει να αναδειχθεί ως παράδειγμα προς μίμηση
Οι αναρτήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη
Tρόπους «να βελτιωθεί η πρόληψη, να αυξηθεί η συνδρομή του κράτους στην απεξάρτηση, να ενισχυθούν προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης», συζήτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντησή του με πολίτες που έχουν βγει νικητές στον αγώνα με τα ναρκωτικά.
Ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε ότι «χθες, Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, συναντήθηκα με πολίτες που έχουν βγει νικητές στον αγώνα με τα ναρκωτικά», «συζητήσαμε τρόπους να βελτιωθεί η πρόληψη, να αυξηθεί η συνδρομή του κράτους στην απεξάρτηση, να ενισχυθούν προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης».
«Η κυβέρνηση έχει ήδη μεριμνήσει ώστε ο ΟΑΕΔ να αυξήσει στο 90%, από το 70%, το ποσοστό επιδότησης του κόστους απασχόλησης για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν υπαλλήλους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και έχει αυξηθεί το μέγιστο ποσό μηνιαίας επιχορήγησης», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και κατέληξε υπογραμμίζοντας πως «κάθε εξαρτημένος δίνει τεράστιο προσωπικό αγώνα για να νικήσει τα ναρκωτικά.
Το κουράγιο των ανθρώπων που ξεπέρασαν τεράστιες δυσκολίες πρέπει να αναδειχθεί ως παράδειγμα προς μίμηση».
Image

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης