Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νικόλαος Μακρόπουλος: Η σημασία των επενδύσεων στην οικονομία και την απασχόληση με αρωγό την ασφαλιστική βιομηχανία

Νικόλαος Μακρόπουλος: Η σημασία των επενδύσεων στην οικονομία και την απασχόληση με αρωγό την ασφαλιστική βιομηχανία
Ο πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική επισημαίνει τον καθοριστικό ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς σε κάθε επενδυτικό πρότζεκτ
Ο πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Νίκος Μακρόπουλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του 7ου καταστήματος της γαλλικής εταιρείας LEROY MERLIN στον Κολωνό.
Παρουσία των μετόχων της εταιρείας, του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη, και του πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Patrick Maisonnave, καθώς και στελεχών και εργαζομένων, ο κ. Μακρόπουλος, χαιρέτισε και ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Αθήνας την εκκίνηση του νέου καταστήματος της γαλλικής πολυεθνικής αλυσίδας.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε και με τις δύο ιδιότητές του (ασφαλιστική και πολιτική) για την σημασία που έχει κάθε επένδυση στην ελληνική οικονομία, την υπεραξία που προσφέρει στην αγορά, και την σημαντική άμεση και έμμεση επίπτωση στον ευαίσθητο τομέα της απασχόλησης.
Ως πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική η οποία διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στους μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους, ο κ. Μακρόπουλος επισημαίνει και τον καθοριστικό ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς σε κάθε επενδυτικό πρότζεκτ, καθώς η παρουσία της διασφαλίζει την απρόσκοπτη επιχειρηματική συνέχεια και στηρίζει τις επιχειρήσεις να προχωρούν στο μέλλον έχοντας ως συμπαραστάτη σε κάθε αντιξοότητα την τεχνογνωσία, και την άμεση ανταπόκριση της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Antonisvasilopoulos1@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης