Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ): Η Novartis παραδέχεται το σκάνδαλο, όμως η ΝΔ μιλά για δήθεν σκευωρία

Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ): Η Novartis παραδέχεται το σκάνδαλο, όμως η ΝΔ μιλά για δήθεν σκευωρία

«Παγκοσμίως πρωτοφανή πράγματα» συμβαίνουν στην «Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να μιλά για δήθεν σκευωρία» και ο κ. Μητσοτάκης «προσωπικά να μην αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη» για το «βαρύτατο και απάνθρωπο σκάνδαλο» τόνισε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της Προανακριτικής Επιτροπής, Γιάννης Ραγκούσης, σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής σχετικά με την υπόθεση Novartis.
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «παγκοσμίως πρωτοφανή πράγματα», που συμβαίνουν στην «Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη».
«Την ώρα που στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η Novartis αναγκάζεται να παραδεχθεί το σκάνδαλο -το σκάνδαλο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Σαμαρά- και να πληρώσει το ατιμωτικό πρόστιμο των 310 εκατομμυρίων δολαρίων για αυτό.
Την ώρα που επίσης στις ΗΠΑ οι προστατευόμενοι μάρτυρες πραγματικά προστατεύονται και πλέον τους παρέχεται άσυλο από το αμερικανικό Δημόσιο» ανέφερε ο κ. Ραγκούσης και προσέθεσε:
«Την ίδια ώρα εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να υποτιμά με δραματικό τρόπο την νοημοσύνη των πολιτών και συνεχίζει να μιλά για δήθεν σκευωρία.
Κυρίως όμως συνεχίζει ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά να μην αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για αυτό το βαρύτατο και απάνθρωπο σκάνδαλο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης