Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαθανάσης (υφ.Ανάπτυξης): Δεν πρόκειται να γίνει ξανά οριζόντιο lockdown, δεν θα φρενάρει η οικονομία

Παπαθανάσης (υφ.Ανάπτυξης): Δεν πρόκειται να γίνει ξανά οριζόντιο lockdown, δεν θα φρενάρει η οικονομία
Υπάρχει σχέδιο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να θωρακίζουμε τις θέσεις εργασίας είπε ο κ.Παπαθανάσης
Διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί ξανά οριζόντιο lockdown στην Ελλάδα παρείχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης, ο οποίος εξέφρασε τη θέση ότι «δεν θα υπάρξει πάτημα του φρένου στη συνέχιση της οικονομίας».
Σε δηλώσεις του στον Alpha ο κ.Παπαθανάσης υποστήριξε ότι το λιανικό εμπόριο έχει φθάσει στα περσινά επίπεδα, ενώ αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται στα καταστήματα, τόνισε πως «έχουμε δει ότι δουλεύουν καλά».
«Πολύ τουριστικές περιοχές, όπως η Πλάκα, σαφώς δεν έχουν βρει τον βηματισμό τους, ούτε αναμένεται  να τον πιάσει φέτος.
Υπάρχει σχέδιο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ταυτόχρονα να θωρακίζουμε τις θέσεις εργασίας» είπε ο κ.Παπαθανάσης, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση περιμένει να δει στη Σύνοδο Κορυφής στις 17 Ιουλίου την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης για το πακέτο στήριξης προς την κυβέρνηση.
«Θα συγκεκριμενοποιηθούν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σχετικά με τη στήριξη προς την Ελλάδα» ανέφερε ο κ.Παπαθανάσης, ο οποίος ερωτηθείς για το σενάριο ενός αναμενόμενου ανασχηματισμού, απάντησε ότι δεν είναι δική του δουλειά, ότι δεν γνωρίζει τίποτα και ότι δεν θέλει και να γνωρίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης