Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Σε αναζήτηση κατεύθυνσης με ανησυχίες λόγω των κρουσμάτων – Χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Σε αναζήτηση κατεύθυνσης με ανησυχίες λόγω των κρουσμάτων – Χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές
Η ολοκλήρωση των δημοσιεύσεων των αποτελεσμάτων χρήσης 2019 δεν αποκλείεται να φέρει κινήσεις αναδιάρθρωσης στα χαρτοφυλάκια επενδυτών
Με τους επενδυτές να ανησυχούν για τα νέα κρούσματα, οι αναλυτές εκτιμούν πως στη σημερινή συνεδρίαση το ΧΑ θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού με το τζίρο να κινείται ξανά σε χαμηλά επίπεδα.
Η περίοδος δημοσίευσης εταιρικών αποτελεσμάτων χρήσης 2019 έληξε χθες και δεν αποκλείονται κάποιες κινήσεις αναδιάρθρωσης από τους επενδυτές.
Ωστόσο, απουσιάζουν οι μεγάλες εκπλήξεις από τα αποτελέσματα ενώ το βλέμμα στρέφεται στην πορεία των αποτελεσμάτων το 2020 λόγω της πανδημίας και τις επιπτώσεις του lockdown.
Σημειώνεται πως σήμερα λήγει η δημόσια εγγραφή για το ομολογιακό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με απόδοση 2,5-3%.
Σήμερα οι μετοχές της Μοτοδυναμικής διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,02 ευρώ ανά μετοχή ή καθαρό 0,019 ευρώ.Αύριο το Πλαίσιο θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,02 ευρώ ανά μετοχή 

Eurobank Equities
Για σήμερα πιστεύουμε πως η αγορά θα ξεκινήσει με μικτές τάσεις καθώς οι επενδυτές εξετάζουν τη διάθεση για αύξηση ρίσκου με τις ανησυχίες αναφορικά με την αύξηση των κρουσμάτων σε κάποιες χώρες.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Beta
Χαμηλοί όγκοι και συσσώρευση αναμένεται στη σημερινή συνεδρίαση.
Σημειώστε πως η δημόσια εγγραφή για το ομολογιακό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ολοκληρώνεται σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης