Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέα διαδρομή προς τη Μύκονο από τη Wizz Air

tags :
Νέα διαδρομή προς τη Μύκονο από τη Wizz Air
Μετά την πρόσφατη προσθήκη της Σαντορίνης στο πρόγραμμα πτήσης της Wizz Air, το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας ανακοίνωσε ότι η εγχώρια αεροπορική της εταιρεία θα ξεκινήσει τις υπηρεσίες της στη Μύκονο από την 1η Αυγούστου 2020
Καθώς πλησιάζει η αρχή των καλοκαιρινών διακοπών, το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας παραμένει επικεντρωμένο στην προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας προορισμών και έχει επιβεβαιώσει ότι ένα άλλο δημοφιλές ελληνικό θέρετρο θα ενταχθεί στο χάρτη δρομολογίων του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 2020.
Μετά την πρόσφατη προσθήκη της Σαντορίνης στο πρόγραμμα πτήσης της Wizz Air, το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι η εγχώρια αεροπορική της εταιρεία θα ξεκινήσει τις υπηρεσίες της στη Μύκονο από την 1η Αυγούστου 2020.
Καθώς ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους καταγράφει αύξηση 9% από έτος σε έτος στις θέσεις μεταξύ των δύο χωρών, η Wizz Air θα προσφέρει 161.000 θέσεις μεταξύ Βουδαπέστης και Ελλάδας φέτος.
Ως ο όγδοος ελληνικός προορισμός της αεροπορικής εταιρείας από την ουγγρική πύλη, η Wizz Air δεν αντιμετωπίζει ανταγωνισμό στη νέα διαδρομή. Λειτουργώντας μια υπηρεσία δύο φορές την εβδομάδα στο νησί του Αιγαίου, το αεροδρόμιο ενώνει το αναπτυσσόμενο ελληνικό δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας με τη Βουδαπέστη μεταξύ των πρώτων που προσφέρουν τη νέα σύνδεση της Wizz Air.
«Η Wizz Air είναι ο νούμερο ένα πάροχος πτήσεων προς τα εντυπωσιακά ελληνικά νησιά, οπότε η ανακοίνωση δύο νέων συνδέσεων με την Ελλάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι η αναγνώριση της συνεχιζόμενης ζήτησης – όχι μόνο για να συνεχίσουμε τη σύνδεση με πολλά δημοφιλή θέρετρα αλλά και να προσθέσουμε ποικιλία για όλους τους επιβάτες μας», λέει ο κ. Μπαλάζ Μπογκάτσ, Επικεφαλής της Airline Development, στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης.
«Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας παραμένουν η προτεραιότητά μας, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές και διαλείμματα .

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης