Τελευταία Νέα
Speculator

Οι ποντικοί «έφαγαν» τους servers της Links of London και έρχεται δεύτερη άρνηση γνώμης στον ισολογισμό 2018 της Folli Follie

tags :
Οι ποντικοί «έφαγαν» τους servers της Links of London και έρχεται δεύτερη άρνηση γνώμης στον ισολογισμό 2018 της Folli Follie
Για μια ακόμα φορά θα δημοσιευτούν καταστάσεις για τη χρήση του 2018 οι οποίες θα συνοδεύονται από άρνηση έκφρασης γνώμης από την πλευρά του ορκωτού ελεγκτή
Παρά το γεγονός ότι άλλαξε η διοίκηση της Folli Follie και τοποθετήθηκαν μέλη ΔΣ στελέχη που απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς οι… ποντικοί φαίνεται ότι συνεχίζουν να αλωνίζουν.
Έτσι για μια ακόμα φορά θα δημοσιευτούν οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση του 2018 οι οποίες θα συνοδεύονται από άρνηση έκφρασης γνώμης από την πλευρά του ορκωτού ελεγκτή.
Η εταιρία ήδη με την ανακοίνωση των μη ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων για το 2018 φαίνεται να προετοίμασε το έδαφος καθώς αναφέρει πως «τα δημοσιευόμενα οικονομικά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν τα αποτελέσματα της τελούσας σε καθεστώς διαχείρισης (administration) θυγατρικής Links (London) Limited.
Η ενοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Links (London) Limited κατέστη αδύνατη λόγω των σημαντικών δυσχερειών που αντιμετώπισε η Εταιρεία στην λήψη στοιχείων από τους Administrators. Η σημερινή Διοίκηση προσπαθεί να επιλύσει το εν λόγω θέμα».
Τι εννοούσε όμως υπήρξε αδυναμία λήψης στοιχείων από τους administrators;
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι servers της Links of London απλά δεν … υπάρχουν καθώς φαίνεται ότι είτε καταστράφηκαν είτε ακόμα και πουλήθηκαν ώστε να μην υπάρχει κανένα ίχνος για το ακριβώς γινόταν στη βρετανική θυγατρική.
Το πρόβλημα βέβαια για τη νυν διοίκηση είναι ότι δεν μπορεί να εντοπίσει το πότε και πως χάθηκαν τα στοιχεία από τους servers αλλά και να πιστοποιήσει τους δράστες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χρεωθεί τη δράση των … ποντικών.
Οι εξελίξεις αυτές πάντως έρχονται να καταδείξουν ότι το πρόβλημα με την παραποίηση στοιχείων δεν αφορούσε μόνο στην Ασία αλλά αποτελούσε καθημερινή πρακτική για το σύνολο σχεδόν των εταιριών του ομίλου υπό τη διοίκηση Κουτσολιούτσου.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης