Τελευταία Νέα
Speculator

Οι επιστολές Κουτσολιούτσου στο bankingnews - Κατηγορεί ότι στην σημερινή διοίκηση της Folli Follie έχουν παρεισφρήσει ποντικοί

Οι επιστολές Κουτσολιούτσου στο bankingnews - Κατηγορεί ότι στην σημερινή διοίκηση της Folli Follie έχουν παρεισφρήσει ποντικοί
Ο κ. Κουτσολιούτσος αντί να απολογηθεί για τα πεπραγμένα του στη Folli Follie με προκλητικό τρόπο ισχυρίζεται ότι έχει υπομονή έναντι των οργανωμένων επιθέσεων που δέχεται από τον τύπο
Ο κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος μας κάνει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας αναγνωρίζοντας τον εαυτό του στο δημοσίευμα του bankingnews με τίτλο «Οι ποντικοί «έφαγαν» τους servers της Links of London και έρχεται δεύτερη άρνηση γνώμης στον ισολογισμό 2018 της Folli Follie».
Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω του δικηγόρου κου Γεωργιάδη που μας απέστειλε την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 αναφέρει τα εξής:

«Σας διαβιβάζω μήνυμα του εντολέα μου Δημητρίου Κουτσολιούτσου αναφορικά με το σημερινό σας δημοσίευμα στο bankingnews.gr με τίτλο «Οι ποντικοί «έφαγαν» τους servers της Links of London και έρχεται δεύτερη άρνηση γνώμης στον ισολογισμό 2018 της Folli Follie».
Εφόσον δεν τηρήσατε την επιβαλλόμενη από τη δημοσιογραφική δεοντολογία υποχρέωση να ρωτήσετε τον θιγόμενο για τις θέσεις του, πριν δημοσιεύσετε το άρθρο σας, παρακαλώ δημοσιεύστε την απάντησή του χάριν επανόρθωσης:

«Η οικογένεια Κουτσολιούτσου έχει επιδείξει ιώβειο υπομονή στις οργανωμένες επιθέσεις που δέχεται σχεδόν καθημερινώς πλέον δια του τύπου.
Το σημερινό ωστόσο άρθρο σας, με το οποίο επιχειρείται να της χρεωθεί η ανικανότητα και η αβελτηρία της υφιστάμενης διορισμένης διοίκησης της εταιρείας FOLLI FOLLIE ξεπερνά κάθε όριο.
Η οικογένεια Κουτσολιούτσου υπό την ιδιότητα των μετόχων ήταν κάθετα αντίθετη στην πτώχευση της LINKS OF LONDON και έδωσε αγώνα για να την αποτρέψει και να πείσει τη διοίκηση να την εξυγιάνει.
Η σημερινή αδυναμία λήψης στοιχείων από τον εκκαθαριστή της (DELOITTE) οφείλεται αποκλειστικά στην αβελτηρία των σημερινών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που δεν μερίμνησαν να μεταφορτώσουν και να αποθηκεύσουν τα στοιχεία αυτά που τους είχε θέσει υπόψη τους η DELOITTE φτιάχνοντας το σχετικό Virtual Data Room.
Ουδεμία παραποίηση στοιχείων υπήρξε, όπως εξόχως δυσφημιστικώς αναφέρετε, ούτε οποιαδήποτε ανάμειξη της οικογένειας των μετόχων.
Τους δε «ποντικούς» θα πρέπει να τους αναζητήσετε μεταξύ των μελών της σημερινής διοίκησης και της στρατιάς ακριβοπληρωμένων συμβούλων που έχουν φέρει, οι οποίοι διπλασιάζουν τις ετήσιες αμοιβές τους από έτος σε έτος, τη στιγμή που η εταιρεία φθίνει από μέρα σε μέρα.
 
Δημήτριος Κουτσολιούτσος»

Βέβαια το ερώτημα είναι τι ακριβώς επανορθώνει ο κ. Κουτσολιούτσος που αντί να απολογηθεί για τα πεπραγμένα του στη Folli Follie με προκλητικό τρόπο ισχυρίζεται ότι έχει υπομονή έναντι των οργανωμένων επιθέσεων που δέχεται από τον τύπο.
Αντιλαμβανόμαστε ότι τον ενοχλούν τα γραφόμενα στα Μέσα Ενημέρωσης για τα έργα και τις ημέρες του στο μεγαλύτερο χρηματιστηριακό λογιστικό σκάνδαλο στην Ελλάδα.
Γιατί προφανώς θεωρεί ότι ο τύπος πρέπει να είναι φιμωμένος και να μην γράφει για τις συναλλαγές του.... Πουτσίδη.
Προφανώς θεωρεί επίσης ότι θα έπρεπε να διοικεί ο ίδιος την εταιρία ή αχυράνθρωποί του.
Σε ότι αφορά στη Links Of London αν αντιλαμβανόμαστε σωστά, κατηγορεί τη σημερινή διοίκηση .
Δεν αντιλαμβανόμαστε όμως τι σημαίνει ότι η νυν διοίκηση δεν μερίμνησε να μεταφορτώσει και να αποθηκεύσει στοιχεία που τους έδωσε η Deloitte από το Virtual data Room.
Διότι ακόμα και αν ισχύει αυτό είναι προφανές ότι θα πρέπει κάπου αλλού να υπάρχουν στοιχεία αν δεν τα έχουν φάει οι … ποντικοί..
Τέλος σε ότι αφορά ότι δεν έχει ανάμειξη η οικογένειά του στην εξαφάνιση των στοιχείων εμείς απλά μπορούμε να το καταγράψουμε.
Δυστυχώς όμως το παρελθόν του κου Κουτσολιούτσου δεν μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε ότι τον πιστεύουμε κιόλας  
Γιατί θυμόμαστε την αντίδραση της Folli Follie μετά την ανακοίνωση της QCM.
Τότε ανέφερε ότι η ανακοίνωση της Quintessential Capital Management είναι ανυπόστατη, ψευδής, συκοφαντική και παραπλανητική με άμεσο αποτέλεσμα τη ζημία των συμφερόντων της Εταιρείας και των μετόχων της» καθώς και ότι «έχει ήδη αναθέσει στους νομικούς συμβούλους της να κινηθούν με οποιοδήποτε τρόπο κρίνουν σκόπιμο προκειμένου να προασπίσουν, σε αστικό και ποινικό επίπεδο, τα δικαιώματα της Εταιρείας, των μετόχων της και εν γένει του επενδυτικού κοινού».
Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται όμως ότι η ανακοίνωση της FF ήταν ψευδής.

ΥΓ: Λάβαμε και ένα δεύτερο μήνυμα από το δικηγόρο του κ. Κουτσολιούτσου το οποίο αναφέρει  
«Αγαπητέ κ. Καρούτζο,
 
Πριν από περίπου δύο ώρες ανανεώσατε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας https://bankingnews.gr/index.php?id=506850 για να περιλάβετε την απάντηση του εντολέα μου που σας απεστάλη, όπως άλλωστε είχατε εκ του νόμου υποχρέωση.
 Στη συνέχεια ωστόσο ανανεώσατε εκ νέου το περιεχόμενο της ίδιας ιστοσελίδας, απαλείφοντας την απάντηση του Δ. Κουτσολιούτσου, σαν να μην την είχατε λάβει ποτέ, και τροποποιείτε και τα αναφερόμενα από εσάς στο δημοσίευμα, προφανώς κατόπιν «εντολής» από τη σημερινή Διοίκηση της FOLLI FOLLΙE και του επικοινωνιολόγου του.
 Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα που όμως επιβεβαιώνουν, εκτός από το δημοσιογραφικό ήθος, και τις προθέσεις και τη στόχευση. Ο εντολέας μου επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος.
 
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Γεώργιος Γεωργιάδης»

Η απάντησή μας είναι η εξής: Εμείς με … Πουτσίδηδες δεν έχουμε σχέση και όπως να το κάνουμε το ήθος του καθενός φαίνεται από τις πράξεις του.
Καλούμε τον κ. Κουτσολιούτσο να ασκήσει τα δικαιώματά του.
Μόνο που θα πρέπει να αποδείξει ότι αυτά που λέει είναι αληθή. Και δυστυχώς γι αυτόν δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα.
Τον παραδίδουμε στην κρίση των αναγνωστών και των επενδυτών για το έργο του και τον προκαλούμε αν αισθάνεται τόσο καθαρός να παραχωρήσει συνέντευξη στο bankingnews και να απαντήσει για ό,τι ερωτηθεί.
Μόνος χωρίς δικηγόρους και συμβούλους.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κε Κουτσολιούτσο.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης