Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα, μοναδική καλοκαιρινή συλλογή SS20 της DUR για μία απόλυτα κομψή εμφάνιση

tags :
Νέα, μοναδική καλοκαιρινή συλλογή SS20 της DUR για μία απόλυτα κομψή εμφάνιση
Νέα, μοναδική καλοκαιρινή συλλογή SS20 της DUR για μία απόλυτα κομψή εμφάνιση
Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να καθυστέρησε αλλά πλέον είναι εδώ και η DUR, που βαίνει στην 6η δεκαετία δραστηριοποίησής της στο χώρο της ανδρικής μόδας, το υποδέχεται με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή SS20.
Ειδικότερα, η DUR προσφέρει προτάσεις που καλύπτουν εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ για καλοκαιρινές βόλτες στις οποίες κυριαρχεί η άνεση και το μοντέρνο στοιχείο.
Το κλασικό, ανανεωμένο t- shirt με την υπογραφή της DUR παράγεται από βαμβακερό ύφασμα μακό, που το καθιστά ιδιαιτέρως μαλακό, λείο, στιλπνό και λεπτό ενώ και το πόλο πικέ από πίμα βαμβάκι είναι απαλλαγμένο από ξένες ύλες με βελτιωμένη ανθεκτικότητα και εξαιρετικά λεπτά νήματα.
Η DUR σύμμαχος της εμφάνισης του άνδρα προτείνει και για το φετινό, ζεστό ελληνικό καλοκαίρι την κλασική, λεπτή καπαρντίνα Chinos Fil a Fil και Twill, που είναι απαραίτητο στοιχείο για μία ολοκληρωμένη βραδινή εμφάνιση με άψογο στιλ.
Για όλες τις στιγμές της ημέρας στην καλοκαιρινή συλλογή SS20’ της DUR ξεχωρίζουν οι βερμούδες ζακαρ και cargo που συνδυάζονται ιδανικά με λινά πουκάμισα σε έντονα χρώματα όπως ροζ και πορτοκαλί, μία από τις κορυφαίες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Αντίστοιχα, τα έντονα χρώματα επέστρεψαν δυναμικά φέτος και στα παντελόνια μετά από απουσία πολλών ετών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις πιο must-have επιλογές συγκαταλέγονται τα σακάκια με πλέξη ψαθωτή της DUR τα οποία συνδυασμένα με λευκό παντελόνι ή στο χρώμα της άμμου συνθέτουν μία μοντέρνα και chic εμφάνιση.
Η συλλογή των πουκαμίσων χαρακτηρίζεται από τα άψογης ποιότητας πανιά που προέρχονται από τους πιο ξακουστούς οίκους και μπορεί να «απογειώσουν» την καλοκαιρινή εμφάνιση είτε συνδυαστούν με chinos παντελόνια είτε με βερμούδες.
Η DUR ακολουθεί και δημιουργεί την ανδρική μόδα για 60 χρόνια σεβόμενη τον άντρα φίλο του brand προσφέροντας ποιοτικές και μοντέρνες επιλογές και μετασχηματίζοντας ταυτόχρονα την εμπειρία τόσο στα  φυσικά της καταστήματα όσο και online στο www.dur.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης