Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πονοκέφαλος» για τον Trump το βιβλίο της ανιψιάς του - Η ψυχική διαταραχή και η διάψευση του Λευκού Οίκου

tags :
«Πονοκέφαλος» για τον Trump το βιβλίο της ανιψιάς του - Η ψυχική διαταραχή και η διάψευση του Λευκού Οίκου
«Πονοκέφαλο» προκαλεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, το νέο βιβλίο της ανιψιάς του Mary Trump, η οποία περιγράφει τον Αμερικανό πρόεδρο, ως ένα πρόσωπο που ενδεχομένως ταλαιπωρείται από πολλαπλές ψυχικές διαταραχές.
Η Μary Trump, είναι η κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του προέδρου των ΗΠΑ, του  Fred Trump, ενός πιλότου της πολιτικής αεροπορίας που ήταν αλκοολικός και πέθανε από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 42 ετών.
Η ίδια είναι κλινική ψυχολόγος με διδακτορικό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Adelphi University της Νέας Υόρκης.
O νεότερος αδερφός του προέδρου Trump, ο Robert, προσπαθεί να σταματήσει την έκδοση του βιβλίου με τίτλο: “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man,” ενώ αντίγραφα του βιβλίου έχουν διανεμηθεί στα ΜΜΕ.
Ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster μετέθεσε τη Δευτέρα, την ημερομηνία έκδοσης για την επόμενη Τρίτη.
Η υπεύθυνη Τύπου του Λευκού ΟίκουKelly Mcenany, δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι το βιβλίο είναι γεμάτο “από ψευτιές και αυτό είναι όλο.”
Η Sarah Matthews, έτερη εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, δήλωσε: “Η Μary Trump και ο εκδότης του βιβλίου της, μπορεί να ισχυρίζονται ότι ενεργούν για το δημόσιο συμφέρον, αλλά το βιβλίο αυτό, είναι ξεκάθαρα για το οικονομικό συμφέρον της συγγραφέως.
Ο πρόεδρος Trump βρίσκεται στον Λευκό Οίκο για περισσότερο από τρία χρόνια και εργάζεται για το καλό του αμερικανικού λαού – γιατί βγήκε να μιλήσει τώρα;”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης